x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Happy Channel difuzează o nouă producție turcească: Inelul cu safir, o poveste de iubire plină de intrigi și de suspans

Happy Channel difuzează o nouă producție turcească: Inelul cu safir, o poveste de iubire plină de intrigi și de suspans

de Redacția Jurnalul    |    01 Sep 2024   •   23:40
Happy Channel difuzează o nouă producție turcească: Inelul cu safir, o poveste de iubire plină de intrigi și de suspans

În luna septembrie, o nouă producție turcească de succes se vede la Happy Channel. Începând din 2 septembrie, de la ora 20.00, în fiecare luni şi marţi, drama turcească Inelul cu safir aduce în prim plan o nouă poveste de iubire plină de intrigi și de suspans, ce îi are în rolurile principale pe Özge Yağız, cunoscută publicului din serialele turcești difuzate pe Happy, Jurământul și Jumătatea mea mai bună, pe İlhan Şen şi pe Burak Berkay Akgül.

Povestea serialului se învârte în jurul familiei Gülsoy, una dintre cele mai importante familii din regiunea Cappadocia, care se reunește atunci când Ateş (Ilhan Sen), cel mai mare fiu, revine din Statele Unite ale Americii la cererea mamei sale bolnave. Planul este ca Ateş, Yaman (Burak Berkay Akgül) și Okan (Can Bartu Aslan) să preia afacerea familiei pentru a onora moștenirea bunicului lor patern. Yaman e profund îndrăgostit de Feraye (Özge Yagiz). Membrii familiei sale sunt servitori în conacul Gülsoy, iar când Ateş se întoarce acasă, Yaman decide să o ceară în căsătorie pe tânără de ziua ei. Cu toate acestea, soarta are alte planuri și un incident tragic dă peste cap lucrurile. În timp ce secretele ies la suprafață, familia se lovește de pericole, răzbunare și decizii neașteptate. Ateș, pe de altă parte, va câștiga inamici noi și va fi nevoit să se confrunte cu fratele său, dar și cu deciziile radicale pe care trebuie să le ia dacă vrea să protejeze atât oamenii pe care îi iubește, dar și pe familia sa.

Veștile bune continuă pentru telespectatorii Happy Channel, care, în curând, se vor putea bucura de cel de-al treilea sezon Golden Boy, producţia turcească care a atins audienţe record ȋn Turcia și care se bucură de un real succes ȋn toate ţările ȋn care este difuzată.

Producția Inelul cu safir va putea fi urmărită din 2 septembrie, în fiecare luni şi marţi, de la 20.00, pe Happy Channel.

 

×
Subiecte în articol: Inelul cu safir happy channel