x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Helmuth Duckadam, joker în cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor. Cheloo: „Duckadam este eroul copilăriei mele!”

Helmuth Duckadam, joker în cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor. Cheloo: „Duckadam este eroul copilăriei mele!”

de Redacția Jurnalul    |    21 Sep 2023   •   22:15
Helmuth Duckadam, joker în cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor. Cheloo: „Duckadam este eroul copilăriei mele!”

Un nou joc cu miză importantă va avea loc în cel de-al doilea episod iUmor al noului sezon, care va fi difuzat sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1.

De data aceasta, joker-ul special va fi oferit de nimeni altul decât de marele portar român Helmuth Duckadam.

„Am un joker de senzație și vă voi spune ce vă aduce, după ce-l va câștiga cineva.“, le-a transmis Helmuth Duckadam juraţilor iUmor, ținându-i, în tot acest timp, în suspans.

„Duckadam este eroul copilăriei mele! Pentru mine, a fost ceva de neimaginat și a făcut o istorie care nu va mai fi scrisă niciodată.”, a mărturisit Cheloo.

Cum va influența joker-ul decizia unuia dintre cei patru jurați, cum va fi schimbat parcursul unui concurent în concurs și cum s-au descurcat Delia, Cosmin Natanticu, Cheloo și Cătălin Bordea, telespectatorii vor putea afla urmărind cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor, sâmbătă, de la ora 20:00.

De la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai extravagante momente de umor, noul sezon promite să țină telespectatorii cu ochii pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY. Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu – Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu şi Cheloo, dar şi de prezentare – Emi şi Cuza.

 

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Helmuth Duckadam iUmor iUmor 2023