x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Răsturnare de situaţie la Insula Iubirii: pentru unul dintre cupluri, ceremonia finală a focului are loc chiar în seara aceasta, la Antena 1: „Sunt o bombă pe cale să explodeze, nu mai pot!”

Răsturnare de situaţie la Insula Iubirii: pentru unul dintre cupluri, ceremonia finală a focului are loc chiar în seara aceasta, la Antena 1: „Sunt o bombă pe cale să explodeze, nu mai pot!”

de Redacția Jurnalul    |    21 Aug 2024   •   14:45
Răsturnare de situaţie la Insula Iubirii: pentru unul dintre cupluri, ceremonia finală a focului are loc chiar în seara aceasta, la Antena 1: „Sunt o bombă pe cale să explodeze, nu mai pot!”

Testul Insulei a intrat în linie dreaptă, acum, cu doar câteva zile înainte de încheierea celui mai dur test de fidelitate. Au fost cele mai agitate zile, cu răsturnări de situaţie şi decizii neaşteptate, cu deziluzii şi drame. Dorinţe ce mocneau au dus la schimbări surprinzătoare în timp record.

Aseară, în cea mai nouă ediţie a emisiunii, care s-a impus ca lider de audienţă, flacăra ispitei s-a aprins din nou în vila fetelor, aducându-i Daianei imagini pe care spera să nu le vadă niciodată, din vila partenerul ei. În seara aceasta, testul ajunge la cel mai intens moment de până acum, aducând unul dintre cupluri la ceremonia finală a focului.

Cea de-a şaptesprezecea ediţie a celui mai dur test de fidelitate s-a impus aseară ca lider de audienţă la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20.28 – 00.06, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1 a înregistrat cu difuzarea celui de-al şaptesprezecelea episod Insula Iubirii 6.5 puncte de rating şi 25.5% cotă de piaţă, urmată de Pro Tv cu 6.1 puncte de rating şi 23.9% cota de piaţă.

Ultimele zile petrecute pe Insula iubirii sunt cele mai intense şi mai complicate pentru participanţii la cel mai dur test de fidelitate. Pe ultima sută de metri, unii au învățat să se iubească mai mult pe sine și să se pună pe primul loc, alții au ajuns la o mai profundă înțelegere a iubirii în cuplu și par deschiși să pună fericirea partenerului mai presus de a lor. Focul de la ceremonii i-a ajutat să-și cunoască mai bine partenerii sau partenerele, după ce i-au descoperit în ipostaze în care nu și i-ar fi închipuit.

A fost şi cazul Daianei, care aseară a primit în sfârşit imagini de la partenerul său: „Mie îmi e ruşine de ruşinea lui! Mă bucur că mi s-au arătat imaginile astea cu câteva zile înainte de ceremonia finală!”, a dezvăluit ea, puternic impactată de cele văzute. Mai mult, la întrebările lui Radu, dacă acesta este acel Rareş din club, de care îi e teamă că va greşi de fiecare dată când va pierde controlul şi care i-a dat motive să fie atât de geloasă, concurenta a răspuns fără să stea pe gânduri.

În seara aceasta, telespectatorii vor fi martorii unei răsturnări de situaţie pe Insula Iubirii: pentru unul dintre cupluri, ceremonia finală a focului are loc atunci când nimeni nu se aştepta, cu câteva zile înainte de încheierea testului. „Sunt o bombă pe cale să explodeze, nu mai pot!”, va mărturisi concurenta, înainte de începerea bonfire-ului final. Cine este cuplul care va ajunge în faţa lui Radu şi cum vor alege aceştia să plece de la Insula Iubirii, împreună, singuri sau alături de un alt partener, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou episod Insula Iubirii, diseară, de la 20.30, la Antena 1.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Insula iubirii ceremonia finală