x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Iustina şi Daiana, refuzate la dream date-ul de la Insula Iubirii, într-o ediţie lider de audienţă În seara aceasta, finalul celui mai dur test de fidelitate va veni mai repede pentru unul dintre cupluri

Iustina şi Daiana, refuzate la dream date-ul de la Insula Iubirii, într-o ediţie lider de audienţă În seara aceasta, finalul celui mai dur test de fidelitate va veni mai repede pentru unul dintre cupluri

de Redacția Jurnalul    |    27 Aug 2024   •   16:07
Iustina şi Daiana, refuzate la dream date-ul de la Insula Iubirii, într-o ediţie lider de audienţă  În seara aceasta, finalul celui mai dur test de fidelitate va veni mai repede pentru unul dintre cupluri

Momentul-cheie din experienţa Insulei Iubirii, dream date-ul de 24 de ore în intimitate cu ispitele i-a pus în mare dificultate pe curajoşii concurenţi ai celui de-al optulea sezon al emisiunii.

După un moment în premieră de-a lungul întregii emisiuni, când atât concurenţii, cât şi ispitele au avut oportunitatea de a refuza să participe la dream date, acest date special continuă să le dea mari emoţii şi în cea mai nouă ediţie Insula Iubirii, difuzată în această seară, de la 20.30, la Antena 1. Cea mai nouă ediţie Insula iubirii, difuzată aseară, la Antena 1, s-a impus ca lider de audienţă atât la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, cât şi la nivelul publicului urban.

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare cea de-a nouăsprezecea ediţie a celui mai dur test de fidelitate, aceasta impunându-se ca lider de audienţă atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de an, cât şi la nivel urban.  Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20:28 – 00:19, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1 a înregistrat cu difuzarea celui de-al nouăsprezecelea episod Insula Iubirii 7.2 puncte de rating şi 27.8% cotă de piaţă, urmată de Pro Tv cu 5.4 puncte de rating şi 21% cota de piaţă. ierarhia se păstrează şi la nivelul publicului urban, target pe care Antena 1, cu Insula Iubirii, a înregistrat 5.7 puncte de rating şi 17.8% cota de piaţă, urmată de Pro TV, cu 4.8 puncte de rating şi 14.9% cota de piaţă.

Ultimele evenimente dinaintea ceremoniei finale a focului s-au derulat rapid şi intens la Insula Iubirii. După ultima petrecere împreună cu ispitele, au urmat rapid alegerile pentru dream date, care au venit cu o premieră în cadrul celui mai dur test de fidelitate: atât concurenţii, cât şi ispitele au avut posibilitatea să refuze acest ultim date edificator pentru ei, în care se vor expune total tentaţiei. S-au luat astfel decizii fără precedent la Insula Iubirii. Radu, ispita care a petrecut cel mai mult timp în preajma Daianei, a fost primul care a refuzat ieşirea: „Pentru tine, să fii fericită acum înseamnă să îl revezi de Rareş. Răspunsul meu o să fie nu!”, şi-a motivat ispita alegerea. De un refuz s-a izbit şi Iustina, când se aştepta mai puţin, din partea lui Teo: „Voi refuza. Sunt o persoană orgolioasă, de felul meu, şi în primul rând nu mi-a plăcut că a încercat să mă folosească în anumite momente şi îl adoilea rând, nu mi-a dat nimic de înţeles că va fi ceva între noi. Acest date ar fi o pierdere de timp şi pentru mine, şi pentru ea!”.

Pentru ceilalţi concurenţi, alegerile la date-ul final au venit oarecum firesc: Andrei cu Diandra, Cornel cu Loredana, Dani cu Mădălina şi Rareş cu Flori, în vreme ce Cristina a ales să îşi petreacă următoarele 24 de ore cu Eric, iar Maria cu Alin. Toate acestea în timp ce Iustina şi Daiana au fost nevoite să rămână singure în vilă.

Seara însă a fost una încărcată de emoţie pentru Iustina şi Maria, care au aflat că sunt aşteptate la un bonfire special. Dacă pe Maria, ceremonia focului a adus-o faţă în faţă cu Mădălina, ispita alături de care Dani a dus testul la un alt nivel, Iustina s-a întâlnit cu nu mai puţin de trei ispite: Larisa, Maria şi Loredana, cele cu care Cornel a interacţionat cel mai mult. Uşor nu i-a fost nici lui Andrei, concurentul care a avut parte de o confuntare finală cu Eric, ispita care a reuşit să se apropie cel mai mult de Cristina. „Tu mă contrazici pe mine în relaţia şi în viaţa mea? Nu îţi doresc să suferi cât am suferit eu!”, i-a spus Andrei lui Eric, în vreme ce Dani a avut şi el parte de o confruntare de zile mari cu Alin.

În cea mai nouă ediţie Insula Iubirii, difuzată în această seară, de la 20.30, la Antena 1, ultimul date le va da ocazia să-și pună ordine în gânduri, să afle ce simt și ce își doresc cu adevărat, pentru a lua, apoi, cea mai bună decizie la ceremonia finală a focului. De la întâlniri de vis, la confruntări de coşmar şi emoţii, până în ultima clipă, de a nu fi chemat la un bonfire special, cum va fi cazul lui Cornel, în seara aceasta, finalul va veni mai devreme pentru unul dintre cupluri. Despre cine este vorba şi cum vor reacţiona aceştia, aduşi de insula, mereu surprinzătoare, într-o asemenea ipostază, telespectatorii vor putea afla urmărind penultimul episod Insula Iubirii, în această seară, de la 20.30, la Antena 1.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Insula iubirii