x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Irena Boclincă, câștigătoarea iUmor din sezonul 6, revine în fața juraților cu un moment exceptional

Irena Boclincă, câștigătoarea iUmor din sezonul 6, revine în fața juraților cu un moment exceptional

26 Sep 2019   •   14:14
Irena Boclincă, câștigătoarea iUmor din sezonul 6, revine în fața juraților cu un moment exceptional

La iUmor, mâine, de la 20:00, la Antena 1,                             

Irena Boclincă, câștigătoarea iUmor din sezonul 6, revine pe scenă în fața celor trei jurați în calitate de invitat special. Momentele sale din ultimul sezon au fost devorate de către fanii emisiunii și nu numai, iar acum a devenit o vedetă națională, grație rolului pe care l-a jucat în cele două momente, care i-au adus și marele premiu al emisiunii fenomen difuzată de Antena 1. Actrița Irena Boclincã a câștigat sezonul 6 iUmor, după ce a pus-o încã o datã în scenã, extraordinar, pe Viorica Dãncilã, premierul României.

Întreaga sală a aplaudat secunde în şir prestaţia actriței pe scena iUmor, unde a intrat iar în pielea personajului Viorica Dăncilă. La sfârșitul numărului jurații au fost cuceriți, iar Mihai Bendeac a rămas fără cuvinte: „Doamne, cât de tare a fost!”. Ce moment a pregătit aceasta la revenirea în cel de-al şaptelea sezon iUmor, telespectatorii vor putea urmãri mâine searã, de la 20:00, la Antena 1.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaptelea sezon ”iUmor”, care va fi difuzat în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

×
Subiecte în articol: Irena Boclincă iumor