x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Irinel Columbeanu, apariţie surprinzãtoare în faţa juraţilor Chefi la cuţite. Chef Bontea: “Nu mã aşteptam la asta!”

Irinel Columbeanu, apariţie surprinzãtoare în faţa juraţilor Chefi la cuţite. Chef Bontea: “Nu mã aşteptam la asta!”

08 Oct 2019   •   14:09
Irinel Columbeanu, apariţie surprinzãtoare în faţa juraţilor Chefi la cuţite. Chef Bontea: “Nu mã aşteptam la asta!”

În seara aceasta, de la 20:00, cea mai iubită emisiune culinară dă startul unei noi runde de jurizări, în ediţia cu numãrul 10 a acestui sezon, un sezon ce continuă să îi ia prin surpridere atât pe chefi, cât şi pe telespectatori. Aflaţi în cea mai savuroasã etapã a show-ului, aceea a audiţiilor pe nevãzute, cei trei chefi vor fi surprinşi nu doar de unii dintre cei mai talentaţi bucãtari, ci şi de personaje cu totul şi cu totul speciale.

Este şi cazul lui Irinel Columbeanu, care a venit la Chefi la cuţite cu un preparat pe bazã de crab, cu care şi-a propus sã îl înveseleascã pe chef Scãrlãtescu. “Îl cunosc pe domnul Scãrlãtescu, mi se pare destul de încruntat, nu am reuşit sã aflu de ce, dar sã te fereascã Dumnezeu sã intri în gura lui. Probabil cã fruntea i se va descreţi când va gusta din preparatul meu!”.

Convinşi cã este mai degrabã cineva pasionat de pescuit, ca chef Bontea, juraţii vor rãmâne fãrã cuvinte atunci când vor afla cine se aflã în spatele acelui preparat. “Nu mã aşteptam la asta!”, va mãrturisi chef Bontea. Deşi nu se aflã la prima experienţã în bucãtãrie, Irinel va mãrturisi cã a fost foarte emoţionat: “Când gãteşti pentru nişte bucãtari de profesie, e cu atât mai mare provocarea!”. Dacã va reuşi sau nu sã îi impresioneze pe cei trei chefi, rămâne de văzut diseară, de la 20:00, pe Antena 1- în cea mai nouă ediţie de jurizări pe nevăzute din sezonul 7 Chefi la cuţite.

Tot atunci, cei trei maeștri ai gastronomiei își vor relua locurile la bancurile de lucru Chefi la cuțite pentru o nouă luptă de amuletă, de data aceasta una cu puteri speciale. „Astãzi vã bateţi pentru dreptul de a anula o amuletã câştigatã de unul dintre ceilalţi chefi!”, a fost mesajul Ginei, care le-a dat mari satisfacţii celor trei chefi. Ce vor afla aceştia imediat este faptul cã cel de-al zecelea avantaj al competiției vine cu o provocare destul de mare cu privire la ingredientele impuse, iar atmosfera din platou nu pare să prezică un ”război” fără scântei: „Azi ne batem pentru orice. Noi ne batem oricum, orice ar fi!”, va adãuga amuzat Chef Bontea. Cine va reuşi sã îşi adjudece aceastã amuletã, telespectatorii vor afla în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1, în cel mai nou episod Chefi la cuţite.

 

×