x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Jurații își formează echipele cu care intră în lupta culinară a sezonului 12 Chefi la cuţite. Bontea: „Cea mai importantă zi!”

Jurații își formează echipele cu care intră în lupta culinară a sezonului 12 Chefi la cuţite. Bontea: „Cea mai importantă zi!”

de Redacția Jurnalul    |    25 Sep 2023   •   15:41
Jurații își formează echipele cu care intră în lupta culinară a sezonului 12 Chefi la cuţite. Bontea: „Cea mai importantă zi!”

Ieri seară, prima probă eliminatorie a bootcampului Chefi la cuţite a trecut cei aproape 120 de concurenţi ai show-ului prin emoţii incredibile.

În această seară, Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu au o sarcină foarte grea: după ce concurenții rămași în bootcamp vor trece și prin cea de-a doua probă eliminatorie a sezonului, cei trei chefi îi vor alege pe cei potriviți strategiei fiecăruia dintre ei, pentru a forma echipele cu care vor intra în etapa battle-urilor.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu își formează echipele, la emisiunea Chefi la cuțite sezonul 12, de la Antena 1

Aseară, prima probă eliminatorie a bootcampului – prepararea unui sandviş cald, gătit, le-a dat mari bătăi de cap concurenţilor ajunşi până în această etapă a show-ului culinar. La finalul unei zile epuizante, doar 46 dintre cei aproximativ 120 de concurenţi au reuşit să îi convingă pe cei trei chefi că merită să lupte în continuare pentru ocuparea celor 18 locuri din echipe, alături de cuţitele de aur ale fiecăruia dintre ei.

„Voi lupta până la ultima picătură de sânge pe care o am în corp!” sau „Sunt pregătit să mă duc până pe Lună şi înapoi!” sau „N-am avut asemenea emoţii nici când am aflat că sunt însărcinată!” sunt doar câteva dintre replicile concurenţilor înainte de aflarea celei de-a doua probe a bootcampului.

„Este cea mai importantă zi, pentru că ce am să aleg, cu asta am să rămân!”, va dezvălui chef Bontea, în vreme ce chef Dumitrescu va completa: „Este momentul în care eşti la un pas să îţi faci echipa, să îţi vezi toţi oamenii alături de care vei avea cel mai tare sezon! Şi sper din tot sufletul ca unul dintre cei şase pe care îi voi alege să fie câştigător!”.

La rândul lui, chef Scărlătescu dezvăluie: „Mai am de ales şase concurenţi în echipa mea! Avem de departe cel mai spectaculos cuţite de aur din toate timpurile şi abia aştept să văd ce construim în jurul lui!”. Tot în această seară, cei trei chefi vor afla şi culorile sub care vor concura în cel de-al 12-lea sezon al competiţiei culinare.

 

Cum va decurge cea de-a doua probă din bootcamp și ce concurenți își va alege fiecare chef pentru echipa sa, telespectatorii vor afla în această seară, la Antena 1, de la 20:30.

×