x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, probleme de sănătate înainte de ediția Te cunosc de undeva! de sâmbăta aceasta

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, probleme de sănătate înainte de ediția Te cunosc de undeva! de sâmbăta aceasta

07 Noi 2019   •   13:38
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, probleme de sănătate  înainte de ediția Te cunosc de undeva! de sâmbăta aceasta

Ediție dificilă pentru Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sâmbăta aceasta, la Te cunosc de undeva!, căci Liviu a ajuns în dimineața filmării la Urgență, unde a stat cu perfuzii pentru câteva ore, fiind incertă participarea sa la show, pe când Andrei a avut nevoie de un consult medical chiar la platourile de filmare.

Din cauza oboselii din ultimele zile mi s-a făcut rău, în timp ce eram la machiaj. Am început să am palpitații. Și, culmea, deși aveam palpitații, îmi scăzuse tensiunea... Din fericire, n-a fost nimic grav”, spune Andrei.

Mai complicat a fost pentru Liviu, care a ajuns la platou direct de la spital, cu puțin timp înainte să urce pe scenă. Deși medicul îi recomandase pauză vocală totală, acesta n-a vrut să renunțe și a cântat așa cum a putut piesa “Alin”, a trupei Sweet Kiss, alături de colegul său, Andrei.

Cum le va ieși celor doi prieteni transformarea în trupa Sweet Kiss, cunoscută în anii ’90 datorită piesei “Alin”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!.

×
Subiecte în articol: te cunosc de undeva