x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Lovitură pentru echipa Soarelui Răsare, la Chefi la cuţite: Chef Bontea a pierdut încă un concurent. Show-ul, lider de audienţă

Lovitură pentru echipa Soarelui Răsare, la Chefi la cuţite: Chef Bontea a pierdut încă un concurent. Show-ul, lider de audienţă

de Redacția Jurnalul    |    28 Sep 2023   •   17:15
Lovitură pentru echipa Soarelui Răsare, la Chefi la cuţite: Chef Bontea a pierdut încă un concurent. Show-ul, lider de audienţă

Cel de-al doilea battle din sezonul 12 Chefi la cuțite le-a adus concurenților provocarea de a găti folosind câte 4 ingrediente complet neaşteptate, pentru un juriu neaşteptat: 11 elevi pasionaţi de robotică, cu vârste cuprinse între 16 şi 17 ani.

Alegerea preparatului s-a dovedit din nou inspirată pentru Chef Dumitrescu, cel care şi-a adjudecat şi cel de-al doilea battle al sezonului, în vreme ce duelul i-a supus la mare tensiune pe concurenţii celorlalţi doi chefi. La finalul serii, încă un concurent din echipa Soarelului Răsare, condusă de Chef Bontea, a plecat acasă - Mirela Chiroabă. Emisiunea s-a impus ca lider de piaţă, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Lovitură pentru echipa Soarelui Răsare, la Chefi la cuţite: Chef Bontea a pierdut încă un concurent. Show-ul culinar, lider de audienţă

Astfel, conform Kantar Media, ediția Chefi la cuțite de aseară a ocupat primul loc în topul audiențelor, înregistrând pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, 7.3 puncte de rating și 27.7% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund a obținut 5.3 puncte de rating cu 20.2% cotă de piață. La orașe, show-ul culinar a înregistrat 7.1 puncte de rating și 21.5% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2 a obținut 5 puncte de rating și 15.1% cotă de piață. Chefi la cuțite s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 6.7 puncte de rating și 20.6% cotă de piață, în timp ce postul tv de pe locul secund a înregistrat 6.3 puncte de rating și 19.1% cotă de piață. În minutul de aur 22:11, ediția de ieri seară Chefi la cuțite a fost urmărită de 1.5 milioane de telespectatori.

Totodată, Antena 1 s-a impus ieri ca lider detaşat de audiență atât în intervalul orar Prime Time, cât şi în Day Time, dar şi pe Whole Day, pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani.

A doua confruntare între echipele celor trei chefi i-a adus pe aceştia în ipostaza inedită de le oferi concurenţilor lor următoarele ingrediente din care să pregătească un fel principal, astfel: echipa lui Chef Bontea: smântână, eugenii, porumb şi paste alfabet, echipa lui chef Dumitrescu: urzici, eugenii, miez de pâine şi pastă de măsline şi echipa lui Chef Scărlătescu: pufarine, pastă de măsline, paste alfabet şi foi de plăcinte. Iar pentru ca presiunea la bancurile de lucru să fie şi mai mare, Chef Bontea a aruncat în joc şi o amuletă: „Echipele adverse vor găti cu o singură mână, timp de 30 de minute din timpul unei probe!”. Jurizarea elevilor de la clubul de Robotică l-a inspirat pe chef Dumitrescu să exclame: „În istoria celor 11 sezoane deja jucate, nu s-a întâmplat niciodată ca două zile la rând să avem exact aceeaşi ordine la intrarea farfuriilor pe bandă! E ziua cârtiţei!”, în vreme ce chef Scărlătescu a mărturisit: „Ceva e foarte dureros la mine! Nu avem gust la farfurii!”.

Duelul eliminatoriu i-a adus, din nou, faţă în faţă, pe concurenţii lui Chef Bontea şi Chef Scărlătescu, într-o probă în care Irina le-a mărturisit: „Vă las aproape libertate. De ce spun aproape? Pentru că o să am nişte condiţii: va trebui să folosiţi exact 12 ingrediente! Şi încă ceva, azi nu gătim desert!”. Astfel, al doilea test individual i-a pus în mare încurcătură pe concurenţi, pentru ca la finalul serii, verdictul să fie unul dur pentru echipa Soarelui Răsare: „Am rămas în 5 oameni! Eu întotdeauna am fost pe ideea < găteşti prost, pleci acasă! Mi-am trimis eu şi cuţit de aur acasă! Ceva, undeva, nu funcţionează! Că prost nu gătim! Şi, totuşi, ne pleacă încă un om acasă”. Pentru Mirela Chiroabă, parcursul la Chefi la cuţite s-a încheiat aseară: „Am un amestec de sentimente: frustrare, că îmi las echipa în cinci oameni, şi tristeţe, că l-am dezamăgit pe chef Bontea!”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×