x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Mama Deliei, la Chefi la cuțite: ”Garantez că pe lângă chefi, o să apară și o nouă șefă”

Mama Deliei, la Chefi la cuțite: ”Garantez că pe lângă chefi, o să apară și o nouă șefă”

15 Oct 2019   •   16:46
Mama Deliei, la Chefi la cuțite: ”Garantez că pe lângă chefi, o să apară și o nouă șefă”

Entuziasmată, cu o energie debordantă și cu un preparat pe care fiicele ei nu îl refuză niciodată, așa își va face apariția mama Deliei în seara aceasta, de la 20:00, în platoul celui mai iubit show culinar: Numele meu e Gina Matache și vreau neapărat să îi dau gata pe domnii chefi! De fiecare dată când se difuzează emisiunea eu sunt cu ochii pe ei, îmi sunt foarte simpatici, și m-am întrebat dacă aș putea să le fac față. Garantez că pe lângă chefi, o să apară și o nouă șefă!, declară aceasta.

Așa se face că doamna Matache va găti în seara aceasta cel mai faimos preparat din familia sa, ciorba de lobodă cu slăninuță și ouă, preparat cu care speră nu doar să ia cuțitul, ci și să le ia locul chefilor: ”Vreau să intru în Cartea Recordurilor cu rețeta asta. Fetele mele sunt învățate cu delicatese culinare, dar când se satură de ele vin la fasolea și ciorba făcută de mama”, mărturisește aceasta cu zâmbetul pe buze. Și pentru că prima sa pasiune este muzica, mama Deliei va face și o demonstrație muzicală, chiar la bancul de lucru, căci este conștientă de faptul că energia bună se transmite în savoarea preparatelor.

Ce părere vor avea chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu de ”gustul mâncării ca la mama acasă”, dar și cum va decurge jurizarea Ginei Matache, telespectatorii pot vedea în această seară, de la 20:00, în cea mai nouă ediție Chefi la cuțite.

 

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite