x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Mihai Bendeac, cucerit de o femeie magician din Londra

Mihai Bendeac, cucerit de o femeie magician din Londra

11 Mai 2019   •   13:15
Mihai Bendeac, cucerit de o femeie magician din Londra

Mandy Muden este femeia magician venitã tocmai din Londra, care a reuşit sã îl convingã pe Mihai Bendeac sã pãrãseascã masa juriului şi sã i se alãture pentru un moment de magie. „Vreţi sã vedeţi un miracol în seara asta?”, i-a întrebat Mandy pe spectatori, nu înainte de a le dezvãlui cã celãlalt bãrbat din juriu i se pare puţin înfricoşãtor, deoarece spune ea, seamãnã cu Simon Cowell.

Dupã ce l-a trecut prin toate stãrile posibile, Mandy a plusat întrebându-l pe Mihai Bendeac: „Îţi place pericolul?”. Rãspunsul pozitiv al juratului nu a fãcut decât sã îi confirme acesteia bãnuielile: „Am simţit cã eşti genul!”, dar şi sã îi alimenteze continuarea numãrului pe o pantã periculoasã. Din culise, prezentatorii nu au putut sã nu remarce: „Doamne Dumnezeule! Asta e roast-ul lui Mihai Bendeac!”. Cu toate acestea, la final, Bendeac nu s-a sfiit sã îi mãrturiseascã: „Cred cã ne-ai minţit în legãturã cu problemele pe care le ai cu bãrbaţii. Eşti prea sexy ca sã fie aşa!”. Dacã a reuşit sau nu Mandy sã îi convingã pe juraţi cã locul ei este în finala iUmor, telespectatorii vor afla urmãrind cea mai nouã ediţie iUmor, difuzatã în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1.

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o ”carte verde”, care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale

×
Subiecte în articol: mihai bendeac