x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Mihai Bendeac, față în față cu un nou număr de hipnoză marca Andrei Voicu: “Nu-mi faceți asta!”

Mihai Bendeac, față în față cu un nou număr de hipnoză marca Andrei Voicu: “Nu-mi faceți asta!”

11 Oct 2019   •   13:56
Mihai Bendeac, față în față cu un nou număr de hipnoză marca Andrei Voicu:  “Nu-mi faceți asta!”

Andrei Voicu a revenit în sezonul 7 cu un spectacol inedit de hipnoză adresat lui Mihai Bendeac. A fost nevoie doar ca juratul să îi audă vocea pentru a-și dea seama de ce urmează și să exclame: “Nu, nu, nu! Nu-mi faceți asta!”, având în minte doar ce i-a fost pregătit la finala iUmor din sezonul 2, atunci când juratul a cerut-o în căsătorie pe Alina Eremia.

Geani, o femeie venită la iUmor special pentru a duce numărul de hipnoză la bun sfârșit, are misiunea de a-i fi asistentă lui Mihai Bendeac. Deși numărul îl avea în centrul atenției pe Bendeac, Delia nu s-a putut abține să nu se lege de atitudinea pe care colegul ei o are cu privire la femeia de pe scenă: “Mihai nu e capabil să dea comenzi! Se bate cu pumnii în piept și e praf! Și el e hipnotizat, cred. E o hipnoză prin empatie”. Care este deznodământul momentului de hipnoză și ce sentiment îl va încerca pe Mihai Bendeac, telespectatorii vor putea afla astăzi, de la ora 20:00, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor.
 

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

×