x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Neatza cu Răzvan și Dani aniversează 11 ani de existență

Neatza cu Răzvan și Dani aniversează 11 ani de existență

10 Feb 2019   •   09:34
Neatza cu Răzvan și Dani aniversează 11 ani de existență

Luni, 11 februarie, Neatza cu Răzvan și Dani, cel mai îndrăgit matinal din România, aniversează 11 ani de emisie live la Antena 1. Sărbătoarea va începe în platou încă de la prima oră a dimineții, iar Dani și Răzvan, alături de gașca lor, sunt pregătiți să dea deșteptarea telespectatorilor într-un mod memorabil.

Se anunță un maraton de surprize, voie bună, momente care vor face deliciul telespectatorilor, completat de o listă de invitați speciali, care vor intra în atmosfera de petrecere alături de cei mai iubiți matinali. Pepe, Fly Project, Dorian Popa, Lidia Buble, Randy, Nicole Cherry, Matteo și Maria Cârneci se vor alătura spectacolului din familia Neatza, la ceas aniversar.

„Pe 11 vom sărbători alături de oameni cu care ne știm chiar din primul an de Neatza, ei ne vor fi alături în platou. Am descoperit în timp că există proiecte muzicale care și-au început fix în același timp cu noi activitatea. Pentru ei avem pregătite niște jocuri ce au legătură chiar cu emisiunea, cu istoria emisiunii, referitoare la lucrurile memorabile întâmplate în platou. Toate jocurile vor lua forma unui test de cultura generală, doar că o ”cultură Neatza”.”, a declarat Dani Oțil.

La rândul său, Răzvan Simion mărturisește că în spatele acestei producții care aduce zâmbetul pe buze telespectorilor în fieare dimineață stă foarte multă muncă, însă satisfacțiile sunt pe măsură: „Până la o cifră anume te bucuri de o aniversare, însă de când am trecut de borna de 10 ani, parcă în fiecare an ne este tot mai greu să credem că de 11 ani, în fiecare zi, reușim să facem lucruri frumoase împreună și să ne bucurăm unii de ceilalți.”.

×
Subiecte în articol: neatza cu razvan si dani