x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Nick Bodea aduce inteligența artificială în platoul iUmor. Jurații iUmor, față în față cu propriile avataruri create de AI, în ediția specială iUmor, difuzată sâmbătă, ora 20.00, la Antena 1

Nick Bodea aduce inteligența artificială în platoul iUmor. Jurații iUmor, față în față cu propriile avataruri create de AI, în ediția specială iUmor, difuzată sâmbătă, ora 20.00, la Antena 1

de Redacția Jurnalul    |    14 Dec 2023   •   20:45
Nick Bodea aduce inteligența artificială în platoul iUmor. Jurații iUmor, față în față cu propriile avataruri create de AI, în ediția specială iUmor, difuzată sâmbătă, ora 20.00, la Antena 1

Sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, telespectatorii vor putea urmări o ediție cu totul specială a emisiunii iUmor. Second Chance Top Finaliști All Seasons este o ediție ce va surprinde fanii emisiunii cu momente cu totul inedite, care i-au impresionat pe cei patru jurați.

Second Chance Top Finaliști All Seasons îl readuce în fața juraților pe Nick Bodea, românul cu voce de Hollywood care a cucerit publicul cu fiecare apariție pe scena iUmor, unde s-a făcut remarcat prin vocea sa de bariton, cu care a narat o serie de momente amuzante din sezoanele precedente ale emisiunii de umor.

Pentru ediția specială cu numărul zece, Nick Bodea a gândit un număr inedit, creat cu ajutorul inteligenței artificiale, comentând pe marginea unei compilații de videoclipuri devenite virale pe toate rețelele de socializare. Folosindu-se de chipurile juraților, pe care le-a adăugat peste video-urile existente, Nick îi pune pe jurați față în față cu propriile avataruri create de AI, iar întreaga situație a stârnit hohote de râs.

Cum au reacționat cei patru jurați când s-au văzut pe ecrane, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediție iUmor, difuzată sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Cel de-al 15-lea sezon iUmor continuă în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1! Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×