x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Ozana, la Te cunosc de undeva!: „Îmi cer scuze, pentru prima oară în viaţa mea, pentru notele pe care le voi da!”

Ozana, la Te cunosc de undeva!: „Îmi cer scuze, pentru prima oară în viaţa mea, pentru notele pe care le voi da!”

19 Feb 2021   •   18:25
Ozana, la Te cunosc de undeva!: „Îmi cer scuze, pentru prima oară în viaţa mea, pentru notele pe care le voi da!”

                    Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o provocare de zile mari atât pentru cei 11 concurenţi care au spus în acest sezon provocărilor Ruletei, cât şi pentru juraţi, care vor avea de jurizat o gală foarte grea. Tema celei de-a treia gale a transforming show-ului, cardio, le-a dat foarte mari bătăi de cap tuturor.

                    „Vreau să mă ridic si să vă aplaud pe toti. Vreau să declar că este cea mai grea gală pentru mine, din toate sezoanele de până acum! Din punct de vedere vocal a fost foarte bine pentru toţi, aşa că nimeni nu merită notele mici! Îmi cer scuze, pentru prima oară în viaţa mea, pentru notele pe care le voi da! Sunteti geniali, muncitori, frumoşi şi consider că este nedrept să dau cuiva în această seară o notă mică!”, a declarat Ozana înainte de a începe jurizarea. Cum s-au descurcat concurenţii, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală a transforming show-ului, difuzată sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1.

                    Mc Hammer, Lmfao&GoonRock Salt-N-Pepa sau Freddie Mercury sunt doar câteva dintre transformările care vor încinge atmosfera în platoul emisiunii, sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1. Invitatul special al galei cardio va fi nimeni altul decât Dorian Popa, alături de care, imediat după difuzarea galei pe tv, telespectatorii vor putea urmări cele mai tari momente din culise la Te cunosc de undeva! After Party, pe Antena 1 şi  www.a1.ro.

 

×