x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Paula Chirilã, la iUmor: „Am crezut cã o sã leşin pe scenã!”

Paula Chirilã, la iUmor: „Am crezut cã o sã leşin pe scenã!”

04 Mai 2019   •   11:01
Paula Chirilã, la iUmor: „Am crezut cã o sã leşin pe scenã!”

Cel de-al şaselea sezon iUmor stã sub semnul roastului, astfel cã nici în cea de-a zecea ediţie a show-ului, difuzatã disearã, de la 20:00, la Antena 1,  juraţii nu vor scãpa de acest „tratament”. De data aceasta, persoana care îi va “toca” mărunt şi îi va “fierbe” la foc mic va fi nimeni alta decât actriţa Paula Chirilã.

               „A fost o provocare pentru mine sã onorez invitaţia de a participa la iUmor şi oricâtã experienţã pe scena teatrului aş avea, sã fac roast mi se pare foarte-foarte greu. Ba mai mult, pot spune cã dupã momentul ãsta, respectul meu pentru <> unui stand-up comediant a crescut considerabil!”, a mãrturisit Paula Chirilã. „Am avut nişte emoţii înfiorãtoare, de credeam cã o sã leşin pe scenã, mai ales cã trebuia sã spun nişte lucruri nu tocmai drãguţe despre nişte oameni pe care îi apreciez, pe care îi cunosc şi cu care mã întâlnesc mereu în show-urile tv! Nici juraţii nu au scãpat!”, a mai completat artista. Cum au primit Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo momentul de roast, telespectatorii vor putea urmãri disearã, de la 20:00, în cea mai nouã ediţie iUmor, la Antena 1.

            Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

            Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor. 

×