x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Premiera celui de-al treilea sezon Adela – Ce-i al tău e şi al meu, lider detaşat de audienţă

Premiera celui de-al treilea sezon Adela – Ce-i al tău e şi al meu, lider detaşat de audienţă

28 Ian 2022   •   17:59
Premiera celui de-al treilea sezon Adela – Ce-i al tău e şi al meu, lider detaşat de audienţă

Aşteptarea a luat sfârşit! Cel de-al treilea sezon al serialului Adela -  Ce-i al tău e şi al meu a avut premiera aseară la Antena 1, iar telespectatorii au confirmat din nou că #dacaejoieAdela!

Primul episod al sezonului s-a impus la lider de audienţă, atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 54 de ani, cât şi la întreg nivel urban. Peste 1.7 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 20:54, evoluţia personajelor în cel mai nou sezon al serialului de la Antena 1.

Conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20:29-23:26 serialul Adela a condus clasamentul audienţelor, atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 54 de ani, cât şi la întreg nivel urban. Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, serialul Adela s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie 7.4 puncte de rating și 21.9% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, cu o medie de 5.9 puncte de rating şi 17.4% cotă de piaţă. Şi la nivel urban, serialul Adela a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând un rating mediu 7.1 puncte şi 17% cota de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată tot de Pro TV, cu 6.5 puncte de rating şi 15.6% cota de piată. Ierarhia se păstrează şi pe publicul femei 18-54 urban, acolo unde Adela a condus clasamentul audienţelor cu 9.1 puncte de rating şi 25.8% cotă de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată de Pro TV cu 5.6 puncte de rating şi 16% cota de piaţă.

După o binemeritată pauză, telespectatorii au aflat în sfârşit aseară pe cine a nimerit glonţul tras de către senatorul Iftimie la finalulul ultimului episod al sezonului doi. Dramatica scenă a împușcăturii, care a lăsat aproape 2 milioane de telespectatori cu sufletul la gură și mai multe întrebări fără răspuns a fost elucidată aseară. Andreea (Oana Moşneagu) a fost ţinta glonţului, iar aseară telespectatorii au regăsit-o pe aceasta la spital, în comă, intubată, în vreme ce Mitu (Marian Râlea) se consideră vinovat pentru tot. „Nu te da bătută, ai o viață înaintea ta”. Cele mai mari mustrări de conştiinţă le are însă Adela (Mara Oprea), care spune că nu o să se ierte niciodată dacă Andreea nu își revine. „Mi-ai arătat că, în adâncul sufletului tău, ești un om bun. Nu pot să cred că mi-ai salvat viața”. Tot aseară, o veste uimitoare i-a luat prin surprindere pe telespectatori: Adela şi Mihai află că vor avea un copil. „Încă nu îmi vine să cred!”, a mărturisit ea emoţionată. Nu a apucat însă să se bucure pe deplin de veste, când a aflat că Andreea şi-a revenit din comă: „Fetița mea nu mai e... Ultima dată era aici. O simțeam cum mișcă și când m-am trezit...”. „Știu că noi două am avut probleme, dar ești sora mea care a sacrificat tot pentru mine. Vreau să uităm trecutul și să fim iar surori”, va spune Andreea, neştiind ce trăieşte Adela chiar în acele momente. Ce turnură vor lua lucrurile atunci când Andreea va afla despre sarcină, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Adela, joia viitoare, de la 20:30, la Antena 1.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban, Femei 18-54 Urban si All urban

Perioada 27 ianuarie 2022

 

 

×
Subiecte în articol: adela