x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Premiera maraton a noului sezon Chefi la cuțite, cu 5 ediții consecutive, din 2 septembrie, la Antena 1

Premiera maraton a noului sezon Chefi la cuțite, cu 5 ediții consecutive, din 2 septembrie, la Antena 1

de Redacția Jurnalul    |    17 Aug 2023   •   16:15
Premiera maraton a noului sezon Chefi la cuțite, cu 5 ediții consecutive, din 2 septembrie, la Antena 1

Cei trei maeștri ai gastronomiei și-au ascuțit cuțitele, și-au pregătit cloșurile și lansează invitația acestei toamne, din 2 septembrie, la Antena 1: ”Hai la masă, România!”, la un nou sezon Chefi la cuțite cu concurenți surprinzători, invitați neașteptați și bucate alese... în cele mai generoase porții.

Chefi la cuțite, show-ul culinar prezentat de Irina Fodor, are o premieră maraton cu 5 ediții consecutive: sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vin să dea gust televiziunii cu o competiție gastronomică și mai condimentată, în sezonul 12 Chefi la cuțite. Se anunță, așadar, o toamnă fierbinte, cu o întrecere memorabilă, din care nu lipsesc elementele surpriză și în care fiecare dintre cei trei Chefi intră cu o miză grea.

Cu șase victorii înregistrate până acum, Chef Bontea este hotărât să-și păstreze supremația obținută de-a lungul celor 11 sezoane ale emisiunii. ”Cum ar fi să câștig și sezonul acesta?! Nimic imposibil, mi-ar plăcea! Abia aștept să întâlnesc noii concurenți și să-mi alcătuiesc o echipă imbatabilă, pentru că de-aici pornește totul: dacă am alături de mine oamenii potriviți, nimic nu-mi stă în cale”, a declarat Chef Bontea.

Cu trei trofee adjudecate până în prezent, Chef Scărlătescu este gata pentru o bătătlie mai aprigă ca niciodată în bucătăria Chefi la cuțite.

Sezonul trecut nu prea mi-a surâs norocul. Așa că acum, simt că e momentul să-mi iau revanșa. Ultimele două sezoane au fost ale lui Bontea, dar cineva trebuie să-l oprească și-mi doresc mai mult ca oricând să fiu eu cel care-i va pune piedică în această nouă întrecere spectaculoasă”, a anunțat Chef Scărlătescu.

De partea cealaltă, Chef Dumitrescu are doar două victorii în palmares, chiar dacă, de-a lungul celor 11 sezoane, s-a bucurat de succes în battle-uri. ”Sezonul 12 este un sezon pe care eu îmi doresc mult să-l câștig. Vreau ca la final să ridicăm acea farfurie, trofeul suprem – eu și unul dintre concurenții mei. Sunt însetat de victorie, pentru că nu am mai câștigat de șase sezoane. Așa că intru în această bătălie mai motivat ca oricând”, a spus Chef Dumitrescu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite se dă în această toamnă, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, din 2 septembrie. Cele 5 ediții ale premierei maraton vor fi difuzate sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

Excepție vor face edițiile ce urmează imediat premierei maraton, programate sâmbătă și duminică, 9 și 10 septembrie, de la 20:00, și luni și miercuri, 11 și 13 septembrie, de la 20:30, în următoarele săptămâni show-ul culinar fiind difuzat în fiecare duminică, luni, marți și miercuri.

×