x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Preparate braziliene, în farfuriile juraților Chefi la cuțite

0
26 Oct 2019 - 21:45

Luni, jurații de la Chefi la cuțite vor avea parte de o infuzie de  mâncare exotică pregătită de concurenți care au venit din afara granițelor și sunt hotărâți să obțină votul de încredere al chefilor. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întâlni luni seara de la 20.00 cu un brazilian veritabil, care va avea în emisiune o apariție savuroasă. La bancul de lucru, concurentul va cânta cele mai cunoscute piese din țara sa, în timp ce va pregăti o rețetă dulce cu care speră să impresioneze jurații.

Marwin Chester a decis să se mute în România de îndată ce și-a cunoscut și viitoarea soție, româncă, ce l-a și susținut să se înscrie în competiție. Pasionat de dulciuri, dar fără experiență într-o bucătărie profesionistă, brazilianul e de părere că pasiunea, ambiția și gustul preparatului sunt singurele coordonate care te pot trece în etapa următoare. Dacă va reuși concurentul să impresioneze cu rețeta sa și să obțină cuțitele, dar și ce anume le va pune el în farfurie juraților rămâne de văzut luni seara la Chefi la cuțite.

Tot luni, un profesor de educație fizică le va pune chefilor în farfurii un main course desprins tot din gastronomia Americii de Sud. Feijoada este preparatul național al Braziliei, însă, această tocană aromată din carne de vită cu fasole boabe va fi gătită, de data aceasta, de un român. Dacă va fi pe placul pretențioșilor jurați, telespectatorii Antena 1 vor afla luni, de la 20.00. Printre atâtea preparate exotice și tema amuletei cu numărul cincisprezece pare să fie influențată, iar Gina Pistol le va da chefilor peste cap planurile cu o combinație rară de ingrediente, dar și cu un invitat pe măsură.

 

Citeşte mai multe despre:   Chefi la cuțite
Serviciul de email marketing furnizat de