x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Primul conflict între un concurent şi o ispitã la Insula Iubirii: ”Nu mai are viață cu mine pe insula asta!”

Primul conflict între un concurent şi o ispitã la Insula Iubirii: ”Nu mai are viață cu mine pe insula asta!”

27 Mai 2019   •   10:25
Primul conflict între un concurent şi o ispitã la Insula Iubirii:  ”Nu mai are viață cu mine pe insula asta!”

Este doar a patra zi pe insula bărbaților și deja au loc primele conflicte . La doar o zi dupã ce au petrecut împreunã la nunta dintre Aurel şi Dana, la Purimuntra lucrurile iau o întorsãturã total neaşteptatã. Seara îl gãseşte pe Aurel într-o stare de continuã agitaţie, iar de aici şi pânã la un scandal în adevãratul sens al cuvântului a mai fost doar un singur pas.

Atunci când Irina, sãtulã de genul muzical pe care Aurel l-a impus pe insulã întrega searã, îi reproşeazã acest lucru, concurentul nu reacţioneazã deloc bine, ba mai mult, începe să o jignească gratuit și nu poate fi calmat de nimeni, ajungând pânã la punctul în care aruncã un pahar de apã spre ispitã. Convins cã nu există cale de împacare între ei,  Aurel face şi o promisiune: „Nu mai are viață cu mine pe insula asta!”. Cât de departe va ajunge Aurel şi cum vor decurge în continuare lucrurile între ei, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1.

×