x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Primul cuplu a picat testul pe Insula Iubirii: „Puteţi sã îi transmiteţi cã e un om liber şi poate sã facã ce vrea cu viaţa lui!”

Primul cuplu a picat testul pe Insula Iubirii: „Puteţi sã îi transmiteţi cã e un om liber şi poate sã facã ce vrea cu viaţa lui!”

14 Mai 2019   •   14:11
Primul cuplu a picat testul pe Insula Iubirii: „Puteţi sã îi transmiteţi cã e un om liber şi poate sã facã ce vrea cu viaţa lui!”

Cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, de la Antena 1, i-a adus asearã în faţa concurenţilor pe rivalii lor de temut. Atât fetele, cât şi bãieţii, au avut asearã ocazia sã îi cunoascã pe cei cu care, timp de 20 de zile, îşi vor petrece timpul jumãtãţile lor. Iar dacã bãieţii au decis la unison cã nimic din ceea ce au fãcut ei pânã acum nu este motiv întemeiat de despãrţire, au arãtat asearã cã au limite foarte stricte când vine vorba de eventualele derapaje ale partenelor. Fiecare dintre aceştia şi-a instruit partenera ca indiferent de veştile primile de pe insula lor, acestea sã rãmânã imune la imagini. Eusebiu a fãcut apel la maturitatea Teodorei, Adrian la reputaţia Denisei, Aurel a fãcut apel la trecutul Dianei, iar Costas la naivitatea Geaninei.

De partea cealaltã a baricadei, demarajul în forţã al concurenţilor din acest sezon a fãcut ca ceremonia de blocare sã prezinte o curiozitate majorã şi din partea ispitelor masculine. Fãrã a avea nevoie sã îşi mai facã o prezentare, Andi a avut de înfruntat orgolii masculine şi ranchiunã, devenind ţinta bãrbaţilor şi confirmând o datã în plus postura pe care partenerele lor i-au atribuit-o: cea de ispitã supremã, pericol iminent şi rival incontestabil.  Atitudinea detaşatã a ispitei a  fãcut ca ceremonia sã continue ca o simplã formalitate, iar singura ispitã blocatã a fost  Ionuţ, de cãtre Aurel. În totalã opoziţie cu starea lor de la Hansar, drumul cãtre Purimuntra a fost unul gãlãgios, presãrat cu un conflict între Aurel şi Costas, care a decis viitorul relaţiilor pe insula lor. Nici Costas şi nici Aurel nu acceptã subordonarea, aşa cã fiecare şi-a fãcut propria gaşcã în care sã fie lider.

            A urmat apoi prezentarea ispitelor feminine, fetele având ocazia sã afle cã pe insula bãieţilor vor merge şase tinere senzuale, gata sã le supunã relaţiile la teste deloc uşoare. Pe lângã Maria, Bianca, Dana şi Nico, douã noi ispite şi-au fãcut apariţia pe insulã. Senzualã, inteligentã, atentã la nevoile bãrbatului de lângã ea şi abilã când vine vorba de identificarea vulnerabilitãţilor din cuplu, Irina şi-a câştigat statutul de ispitã încã din sezonul patru. Seducãtoare şi misterioasã, pasionalã şi capabilã sã stârneascã imaginaţia oricãrui bãrbat, Loredana s-a prezentat drept ispita dornicã sã accepte provocãrile Insulei. Deşi nu au nici un fel de informaţii despre ispitele noi din acest sezon, cele patru femei nu au nici interesul şi nici curiozitatea de a afla detalii despre cele ce vor petrece aproape trei sãptãmâni alãturi de partenerii lor. Ba mai mult, acestea decid sã  nu blocheze pe nimeni, determinate fiind sã îşi protejeze relaţiile prin toate mijloacele posibile.

Teodora a ales sã îşi punã la adãpost vanitatea, vanitate care nu o lasã sã accepte cã existã o femeie mai bunã pentru Eusebiu; Geanina sã îşi apãre inelul promis de Costas în România,  Denisa a decis sã aleagã minciuna Teodorei, iar Diana sã îşi protejeze relaţia cu un bãrbat pe care l-a adus în braţele ei tocmai prin libertatea pe care i-a oferit-o.

            Ajunse pe insulã, a venit şi momentul marilor destãinuiri. Diana a fost cea care a vorbit cu sinceritate despre experienţa ei dupã sezonul trecut. Singurã, fãrã sprijin din partea familiei, cu care are o relaţie complicatã, fãrã sprijin financiar, Diana a recunoscut cã s-a afundat uşor, dar sigur, în depresie, alunecând şi pe panta consumului de alcool. Dupã aproape un an şi-a gãsit alinarea în Aurel, cel care a învãţat-o sã zâmbeascã din nou şi care i-a oferit o alternativã: o familie pe care nu a avut-o niciodatã. Întrebatã dacã este îndrãgostitã, ea a confirmat: „M-a luat valul!”. Ba mai mult, şi-a fãcut şi un tatuaj cu numele lui Aurel, cel care acum pare pentru ea bãrbatul perfect.

            O ceremonie care ar fi trebuit sã opreascã testul din partea insulei a arãtat de fapt nivelul ridicat de toleranţã al femeilor din cuplu. Aşa cã dacã fetele şi-au închipuit cã atitudinea superioarã afişatã în faţa ispitelor le va dezarma pe cele din urmã, întâlnirea nu a fãcut decât sã le ofere şansa de a specula fiecare defect al partenerelor, gãsindu-şi astfel ambiţia de a demonstra puterea pe care o au în faţa bãrbaţilor. „Vreau sã îi arãt ei cã îşi doreşte şi pe viitor, cã nu a fost doar o scãpare, de moment!”, va dezvãlui Maria, care va mai spune, fãcând referire la Aurel „Mai penibil de atât nu poţi sã fii!”. Tot ea a fost şi cea care l-a confruntat direct, dorind sã afle de ce Aurel a afirmat cã între cei doi a fost o legãturã intimã. Acesta nu s-a ferit sã justifice zvonul lansat ca o rãzbunare la adresa ei.

            Timp de o orã, cei patru bãrbaţi au profitat de jetsky-uri pentru a se relaxa, la fel cum şi ispitele au profitat de activitatea în doi, pentru a le da senzaţia bãrbaţilor cã ei deţin controlul pe insulã. O orã de adrenalinã, de atingeri aparent neintenţionate, de entuziasm necenzurat, de demonstraţii de putere, dar şi de agitaţie, pe care Aurel nu a putut sã şi-o ascundã în faţa camerei. Femeia pentru care în urmã cu un an, în acelaşi loc, dezvoltase o pasiune fulgerãtoare, de data aceasta se afla în braţele altui bãrbat. Conştientã cã zvonul lansat de Aurel îi atacã şi onoarea şi credibilitatea, Maria a clarificat problemele dintre ei.

            Costas a fost cel care a profitat din plin de petrecerea pornitã de Aurel şi şi-a petrecut ultimele douã ore în exclusivitate cu Nicoleta, dansând, flirtând şi acceptând sã intre nestingherit în jocul provocãrilor, oricât de intime ar fi fost.

            Agãţându-se de speranţa cã relaţia cu Dana este una valabilã doar pe insulã şi cã aceasta nu se va prelungi acasã, Diana nu se aratã dispusã sã renunţe la cel ce i-a cãlcat în picioare promisiunile. Pentru Denisa însã lucrurile sunt foarte clase. „Puteţi sã îi transmiteţi cã este un om liber şi poate sã facã ce vrea cu viaţa lui. Fãrã nici un regret. Nu mã asteptam sã mã umileascã aşa. Prea multã toleranţã, dupã cum vedeţi şi voi, într-un cuplu, stricã!”, a mai mãrturisit concurenta, recurgând la gestul final, acela de a-şi tãia brãţara de cuplu.

Seara se încheie cu rugãmintea Dianei: „Nu vreau ca Aurel sã ştie cã îi dau papucii. Vreau sã mai creadã cã încã suntem împreunã şi cã eu sunt proasta!”. Ce se va întâmpla în continuare între concurenţi şi ispite, telespectatorii telespectatorii pot afla săptămâna viitoare, luni, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Insula Iubirii.

×