x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Probleme mari pentru Connect-R și Shift: ”Noi am venit total nepregătiți și acesta e un motiv serios pentru care am ajuns ultimii”

Probleme mari pentru Connect-R și Shift: ”Noi am venit total nepregătiți și acesta e un motiv serios pentru care am ajuns ultimii”

23 Sep 2021   •   17:09
Probleme mari pentru Connect-R și Shift: ”Noi am venit total nepregătiți și acesta e un motiv serios pentru care am ajuns ultimii”

Cea de-a cincea ediţie a primului stage Asia Express – Drumul Împăraţilor, difuzată aseară la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţã atât la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cât şi la nivelul publicului urban. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, Antena 1 a fost lider cu o medie de 6.5 puncte de rating și 21.9% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6 puncte de rating și 20.1% cota de piață. Şi la nivel urban, cea de-a cincea ediţie a primului stage Asia Express – Drumul Împăraţilor a fost întâia opţiune a telespectatorilor, înregistrând 6.1 puncte de rating şi 15.9% cota de piaţă. şi de această dată, poziţia secundă a fost ocupată de Pro Tv, cu 5.6 puncte de rating şi 14.7% cota de piaţă.

Tot aseară, imediat după difuzarea Asia Express – Drumul Împăraţilor,  telespectatorii au putut urmări primul episod al seriei de backstage Jurnal de călătorie Asia Express, care s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, Jurnal de călătorie Asia Express a fost lider cu o medie de 3.4 puncte de rating și 21.5% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 2.8 puncte de rating și 17.4% cota de piață. Ierarhia se păstrează şi la nivelul publicului din mediul urban şi naţional.

Maratonul primei etape din Turcia a continuat aseară, pe Drumul Împăraților, pe un traseu plin de adrenalină. Trei echipe au spus miercuri seară ”ultima șansă” și au luptat în cursa ultimatum din Istanbul. Connect-R și Shift, alături de Cuza și Emi, s-au calificat automat în testul sub presiune, urmați de Zarug și Lorelai, cuplu ce a primit cele mai multe voturi din partea celorlalte echipe: ”Mie îmi place când sunt subestimat. Atunci când subestimezi pe cineva lași garda jos și ești mai puțin atent”, a mărturisit Zarug înainte de începerea cursei.

Pentru cele 6 vedete, cursa pentru ultima șansă a fost un maraton tensionat pe străzile orașului de pe două continente – Istanbul. Cultura locală și obiceiurile au stat la baza tuturor misiunilor de miercuri seară, misiuni ce le-au testat vedetelor rapiditatea, atenția la detalii și anduranța. Finalul serii a fost unul tensionat pentru Connect-R și Shift, echipă ajunsă pe ultimul loc la Irina, căci cei doi au depins de culoarea diamantului din cutia securizată: ”Noi am venit total nepregătiți și acesta e un motiv serios pentru care am ajuns ultimii. Ne-am depășit condiția cu mult”, au afirmat băieții.

Din fericire, diamantul a fost verde, motiv pentru care Connect-R și Shift vor continua cursa alături de colegii lor și în următoarea etapă de pe Drumul Împăraților: ”Ne bucurăm foarte tare că avem ocazia să mergem mai departe pentru că vom vedea ce putem să facem mai mult în urma lucrurilor pe care le-am înțeles azi”, a spus Shift. ”E verde! Rămânem!”, a adăugat Connect-R cu ochii în lacrimi.

Următoarea etapă Asia Express- Drumul Împăraților va fi difuzată dumincă de la 20:00 și luni, marți și miercuri de la 20:30, pe Antena 1.

 

 

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 22 septembrie 2021

 
×