x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Dating show-ul Provocarea destinului îşi desemnează câştigătorii sâmbătă, 11 august, de la 13.30, la Antena 1

Dating show-ul Provocarea destinului îşi desemnează câştigătorii sâmbătă, 11 august, de la 13.30, la Antena 1

de Redacția Jurnalul    |    09 Aug 2023   •   21:45
Dating show-ul Provocarea destinului îşi desemnează câştigătorii sâmbătă, 11 august, de la 13.30, la Antena 1

Dating show-ul prezentat de Dianna Rotaru, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, va avea finala sâmbătă, 11 august, de la ora 13:30, la Antena 1.

Provocarea destinului, singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum, se apropie de marele final.

Dating show-ul prezentat de Dianna Rotaru, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, va aduce în finala difuzată sâmbătă, 11 august, de la ora 13:30, la Antena 1, trei cupluri care vor lupta, totodată şi pentru premii cât se poate de atractive.

Dating show-ul Provocarea destinului îşi desemnează câştigătorii sâmbătă, 11 august, de la 13.30, la Antena 1

„Se apropie cel mai așteptat moment! este întrebarea care stă pe buzele tuturor. Am cunoscut împreună poveștile de viața ale concurenților și i-am descoperit în emisiune. Pe parcursul celor 5 săptămâni au trecut testul timpului cu provocări, conflicte, despărțiri și împăcări. Concurenții au venit să-și provoace destinul, iar unii din ei și-au găsit sufletul pereche. Mă bucur nespus de mult pentru participanții care și-au deschis inima sincer pentru o nouă șansă la iubire și au făcut un pas spre o viață în doi! Vă invit să vedem împreună, în Marea Finală, ce cuplu a reușit să convingă telespectatorii că își poate asuma Provocarea destinului, sâmbătă, de la 13.30, în direct, pe Antena 1 și AntenaPlay!”, a declarat prezentatoarea reality show-ului Dianna Rotaru.

Alana şi Marius, Oana şi Adrian şi Alys şi Bote sunt cele trei cupluri care vor lupta în marea finală pentru cele trei premii puse în joc: perechea de pe locul 3 va câștiga un sejur de șapte zile la mare, într-un resort de lux din România, îndrăgostiții de pe locul 2 vor pleca
într-o croazieră de opt zile pe Marea Mediterană, în vreme ce cuplul de pe primul loc se va bucura de un premiu în valoare de 10.000 de Euro.

Cine sunt câştigătorii, telespectatorii vor putea afla urmărind finala de sâmbăta această, difuzată începând cu ora 13.30, la Antena 1. AMNA va da startul petrecerii încă de vineri în casa competiţiei, în vreme ce sâmbătă, în marea finală, gazda reality show-ului Dianna Rotaru, îi va surprinde pe cei prezenţi cu un moment artistic.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×