x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Răzvan Fodor, revedere cu chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Răzvan Fodor, revedere cu chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

07 Oct 2019   •   09:57
Răzvan Fodor, revedere cu chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Diseară, de la 20:00, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor avea parte de o revedere de suflet. Răzvan Fodor, fost coleg și foarte bun prieten al juraților Chefi la cuțite, va ajunge în platou pentru a le demonstra celor trei maeștri ai gastronomiei că tot timpul petrecut alături de ei și-a pus amprenta asupra stilului său de gătit: Am venit să le gătesc chefilor ca surpriză, abia aștept să le văd reacția! Voi pregăti o mâncare simplă, chiar nu am nicio frică, pentru că le știu gusturile”.

Nu este un secret că este pasionat de gătit, însă dacă în trecut media relația dintre concurenți și cei trei jurați, luni seară Răzvan Fodor se va pune în poziția unui concurent, dornic să ia toate cele trei cuțite. Cu toate acestea, nu sesiunea de gătit îl va scoate din ritm, ci gândul că își va revedea prietenii, despre care are cele mai savuroase povești:  ”Când i-am cunoscut, Sorin era un tip foarte serios, Florin, la vremea aceea, era un puști foarte simpatic, iar Cătălin, inițial, mi s-a părut mai ursuz. Ei fac un trio perfect, nu i-aș vedea despărțiți, în găști diferite. Le stă bine și când se ceartă!”, glumește acesta.

Care va fi reacția chefilor când ușile se vor deschide, dar și care va fi motivul pentru care Gina Pistol va simți nevoia să intervină într-o jurizare cu totul și cu totul memorabilă, telespectatorii Antena 1 vor vedea diseară, de la 20:00, într-o ediție de suflet Chefi la cuțite.

 

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite razvan fodor