x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Ruleta le-a jucat feste Codruţei şi lui Valentin Sanfira la Te cunosc de undeva! Valentin: „Am avut un şoc când am aflat!”

Ruleta le-a jucat feste Codruţei şi lui Valentin Sanfira la Te cunosc de undeva! Valentin: „Am avut un şoc când am aflat!”

de Redacția Jurnalul    |    28 Apr 2023   •   22:15
Ruleta le-a jucat feste Codruţei şi lui Valentin Sanfira la Te cunosc de undeva! Valentin: „Am avut un şoc când am aflat!”

Pentru cea de-a cincea gală Te cunosc de undeva!, ruleta le-a jucat din nou feste Codruţei şi lui Valentin Sanfira. Chiar dacă nu le-a mai adus o piesă în engleză şi nici hip hop sau un alt gen muzical care să-i încurce, a găsit totuşi ceva care să le pună beţe în roate: pentru Valentin un travesti, iar pentru Codruţa, transformarea într-o bună prietenă.

„O să am plete în vânt, o să moară Cleante după mine!”, a glumit Valentin atunci când a aflat că amândoi se vor transforma în Diana Matei şi vor fi acompaniaţi chiar de către taraful Cleante, condus de soţul artistei.

„Am fost atât de încântaţi şi totodată foarte uimiţi!”, a dezvăluit Codruţa, în vreme ce Valentin a completat: „Numai că eu am avut un şoc când am aflat că trebuie să cânt pe voce de cap!”.

Cum s-au descurcat cei doi, dar şi ceilalţi concurenţi ai sezonului 19 Te cunosc de undeva!, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă a transforming show-ului, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

           

×
Subiecte în articol: Valentin Sanfira Te cunosc de undeva!