x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Serialul de comedie „Bravo, tată!” revine cu un nou sezon, din 18 februarie, la Antena 1

Serialul de comedie „Bravo, tată!” revine cu un nou sezon, din 18 februarie, la Antena 1

de Redacția Jurnalul    |    30 Ian 2024   •   10:00
Serialul de comedie „Bravo, tată!” revine cu un nou sezon, din 18 februarie, la Antena 1

Comedia Bravo, tată!, ce îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, patru bărbați din medii complet diferite, care se confruntă cu provocările parentale într-o manieră complet unică, revine cu un nou sezon, din 18 februarie, la Antena 1. Serialul va putea fi urmărit în fiecare duminică, de la ora 20.00.

Fanii producției sunt invitați să se pregătească pentru o nouă doză de amuzament, alături de cei patru protagniști: un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹Noul sezon este despre << Ce mai înseamnă, în ziua de astăzi, să fii bărbat >>, despre cum reușește un bărbat să fie și tată, și soț, și iubit, dar să-și facă și timp pentru prieteni. Este despre familie, despre cum micile probleme casnice, de zi cu zi, stârnesc situații dintre cele mai complicate, cu rezolvări cât mai comice”, dezvăluie Răzvan Fodor, în vreme ce Cosmin Natanticu mărturiseşte la rândul lui: „În primul sezon, am crezut că Flavius le-a trăit deja pe toate. Eram optimist, nu văzusem scenariul pentru cel de-al doilea!”. Cu personaje noi, replici memorabile, provocări care vor ține publicul captiv și intrigi amuzante, acest nou sezon promite să aducă râsul și emoția în casele telespectatorilor.

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații cei patru tatici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20:00, serialul ,,Bravo, tată!”, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

 

×