x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales echipele sezonului special Chefi la cuțite

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales echipele sezonului special Chefi la cuțite

22 Mai 2019   •   11:42
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales echipele sezonului special Chefi la cuțite

Zarurile au fost aruncate pentru sezonul special Chefi la cuțite, iar aseară, jurații au extras culorile tunicilor în care vor lupta alături de echipele alese. De data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor avea la bancurile de lucru familii formate din câte patru concurenți care, adeseori sunt din generații diferite, dar uniți de aceeași pasiune: gastronomia.

Chef Cătălin Scărlătescu, cel care a câștigat avantajul de a-și alege primul trupele, a mizat pe trei familii interesante, complet diferite, ce vor purta tunici colorate în roșu. Minh Dinh, concurentă ce a mai luptat alături de jurat în cel de-al treilea sezon al emisiunii, a revenit de data aceasta cu aliații săi de încredere, soțul, fiul în vârstă de 10 ani și verișorul, reușind să îl convingă pe juratul său preferat că în această formulă pot ajunge cât mai aproape de premiu.

Cea de-a doua familie care s-a alăturat lui chef Cătălin este familia Crudu, formată din Ana, Daniela, tătăl fetelor și verișorul Francisco. Evoluția culinară a Anei, cea care a făcut parte din tabăra juratului și în cel de-al cincilea sezon, dar și entuziasmul Danielei au făcut ca și de data aceasta să aibă o șansă de a face impresie în bucătăria Chefi la cuțite. 

Și Ruby și bunica sa, alături de Robert și Pici, tour manager-ul vedetei, au fost aleși de chef Cătălin să facă parte din această aventură culinară, cei patru mizând și pe avantajul bunicii de a pune în farfurie preparate ca la mama acasă.

 

Din tabăra lui chef Sorin Bontea, care în sezonul acesta va lupta în culoarea mov, vor face parte alte trei familii determinate, care știu să dea gust preparatelor. Familia Bucci, formată din mamă, tată și cele două fiice, are experiență vastă în bucătărie, acesta fiind principalul motiv pentru care juratul i-a ales în tabăra sa anul acesta.

Familia Surdu-Tiugă se alătură cu patru membri care au reușit să facă impresie încă din jurizările pe nevăzute, cu un meniu complet de degustare. Mama Roxana și cele două fiice ale sale, alături de fratele său, sunt convinși că și mâncarea tradițională are un cuvânt de spus în această competiție culinară.

O echipă care va miza pe același lucru este cea condusă de primarul din Șopârlița, Cristinel Neagu, și mamaia Didina, concurenți care nu sunt străini de emoțiile de la bancul de lucru, întrucât au mai participat, pe cont propriu, în sezoanele anterioare, dar au fost invitați și la jurizare, acolo unde au decis soarta chefilor. De data aceasta vor găti alături de Florina, soția primarului și Lenuța, infirmieră, dorind să demonstreze că preparatele oltenești pot concura fără emoții într-o luptă a gustului.

În sezonul special al show-ului, Chef Florin Dumitrescu intră în bucătăria Chefi la cuțite cu trei echipe talentate, ce vor să ducă culoarea galben cât mai aproape de premiu. Familia Burlacu i-a atras atenția juratului încă din jurizările pe nevăzute, acolo unde, mama, cofetar de meserie, tatăl și cei doi copii au reușit să obțină toate cele trei cuțite cu două preparate care i-au lăsat pe chefi fără cuvinte.

O altă trupă determinată este cea a familiei Băițoi, care, în ciuda faptului că este compusă din patru oameni ce lucrează în domenii complet diferite, toți reușesc să se coordoneze excelent în bucătărie, ca o adevărată echipă. În audiții, au impresionat cu două farfurii rusești, motiv pentru care chef Dumitrescu a considerat că familia din Chișinău este un atu indispensabil în noua luptă a sezonului special.

Doamna Chițoi Vasilica, alături de bunele sale prietene, sunt ultima familie care se alătură competiției, în tabăra lui chef Florin Dumitrescu. Împreună cu verișoara ei, Ana, și vecina Mariana Zaharia au venit la Chefi la cuțite să-i cucerească pe jurați cu un preparat româsc și au reușit nu doar să obțină cuțitul în audiții, ci să și ajungă în etapa confruntărilor.

 

Săptămâna viitoare, marți, de la 20:00, pe Antena 1, chefii intră pentru prima dată în bucătăria Chefi la cuțite alături de familii, în prima confruntare pe echipe a sezonului special.

×