x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Superliga Greciei e exclusiv în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu şi PAOK luptă pentru a-şi apăra trofeul

Superliga Greciei e exclusiv în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu şi PAOK luptă pentru a-şi apăra trofeul

de Redacția Jurnalul    |    20 Aug 2024   •   21:00
Superliga Greciei e exclusiv în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu şi PAOK luptă pentru a-şi apăra trofeul

Superliga Greciei e exclusiv în AntenaPLAY. Sezonul 2024 – 2025 va aduce din nou lupta pentru titlu, între cele mai importante echipe, Olympiacos, AEK Atena, Panathinaikos şi PAOK. Cele patru puteri ale fotbalului din Grecia se vor duela în sezonul regulat şi în play-off, iar cele mai tari partide vor fi transmise exclusiv în AntenaPLAY.

Miza este una uriaşă pentru Răzvan Lucescu. Antrenorul lui PAOK are obiectiv încă un titlu în Grecia, al treilea după cele cucerite în sezoanele 2018-2019 şi 2023-2024.

Superliga din Grecia e evaluată la peste 450 de milioane de euro. Răzvan Lucescu are sub comandă un lot în valoare de 100 de milioane de euro. PAOK le depăşeşte la acest capitol pe Panathinaikos (87 de milioane de euro), Olympiacos (77 de milioane de euro) şi pe AEK Atena (74 de milioane de euro).

Superliga Greciei e exclusiv în AntenaPLAY. Format nou

Din sezonul 2024-2025, Superliga din Grecia va avea un nou format. După sezonul regulat, vor urma două play-off-uri şi un play-out. Primele 4 formații din sezonul regulat se vor lupta pentru câștigarea titlului, dar și pentru un loc de cupă europeană.

Un al doilea play-off va fi disputat între ocupantele locurilor 5-8. De notat este faptul că doar în acest play-off se vor înjumătăți punctele acumulate în sezonul regulat, așa cum se întâmplă și în campionatul României.

În play-out se vor regăsi ocupantele locurilor 9-14, din sezonul regulat. Ultimele două formații din această fază vor retrograda în eșalonul secund al fotbalului din Grecia.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

 

×