x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Surorile Crudu își încearcă norocul în sezonul special Chefi la cuțite

Surorile Crudu își încearcă norocul în sezonul special Chefi la cuțite

06 Mai 2019   •   14:24
Surorile Crudu își încearcă norocul în sezonul special Chefi la cuțite

O nouă rundă de jurizări pe nevăzute din sezonul special al celui mai iubit show culinar, difuzată mâine searã, de la 20:00, pe Antena 1 va pune în lumină familii talentate, ce sunt hotărâte să le demonstreze juraților că au cele necesare pentru a obține toate cele trei cuțite. Printre acestea se numără și familia Crudu, care va face echipă la bancul de lucru, într-o primă sesiune de gătit împreună: Am emoții că este pentru prima dată când gătim împreună. Vreau să văd ce pot și cum funcționăm toți în bucătărie.

Atât Ana Maria, cât și Daniela Crudu au mai trecut prin emoțiile jurizării Chefi la cuțite, căci în vreme ce sora mai mare a familiei a făcut impresie în cel de-al șaselea sezon, calificându-se în semifinale, mezina, Daniela, a participat într-o ediție specială a emisiunii, în scop caritabil. De data aceasta, surorile Crudu intră în luptă cu doi aliați de încredere, tatăl și verișorul lor: ”O să fim toți ca în armată, pregătiți. Mi-am adus întăriri, i-am antrenat. Unul tranșează, unul se ocupă de pui, altul de piure”, spune Ana hotărâtă, care, din spusele celor apropiați, a evoluat foarte mult din punct de vedere culinar, în urma acestei competiții. Eu am zis că tai țelina, atât!, adaugă Daniela relaxată, care nu a omis să își aducă cu ea și trusa de machiaj.

Rețeta cu care cei patru vor să impresioneze este aleasă de Ana, care, printr-un preparat complex cu trufe și ciuperci shimeji, speră să ridice standardul în bucătăria Chefi la cuțite și să își impresioneze fostul mentor, pe Cătălin Scărlătescu.

Cum se va descurca familia Crudu în sezonul special al celui mai iubit show culinar și care va fi remarca lui chef Florin Dumitrescu, ce îi va lăsa pe toți cei patru membri ai echipei fără replica, telespectatorii pot vedea mâine searã, de la 20:00, pe Antena 1.

Sezonul special Chefi la cuțite, dedicat familiilor, schimbă structura echipelor. Formate din câte patru membri, familiile vor participa ca grup în cel mai iubit show culinar, dornice să demonstreze că au ingredientele necesare pentru a obține cuțitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Vedete, foști concurenți, juniori pasionați de gătit, sau oameni în vârstă cu experiență în bucătărie, toți își vor încerca norocul în etapa audițiilor. Cele mai talentate familii vor fi alese în taberele celor trei jurați și vor intra în arena culinară Chefi la cuțite, pentru o șansă de a juca marea finală și a obține premiul de 10.000 de Euro.

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite