x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Nicole Cherry şi Poetul rapp şi Amna şi Milionara din Tenerife, următoarele două echipe ale sezonului 19 Te cunosc de undeva!

Nicole Cherry şi Poetul rapp şi Amna şi Milionara din Tenerife, următoarele două echipe ale sezonului 19 Te cunosc de undeva!

de Redacția Jurnalul    |    15 Mar 2023   •   19:45
Nicole Cherry şi Poetul rapp şi Amna şi Milionara din Tenerife, următoarele două echipe ale sezonului 19 Te cunosc de undeva!

Nicole Cherry şi Poetul rapp şi Amna şi Milionara din Tenerife sunt alte două echipe care au acceptat provocarea spectaculosului joc al transformărilor, show ce va avea premiera pe 1 aprilie, de la 20:00, la Antena 1. Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva! vine cu o abordare inedită, prin care doar un singur concurent din fiecare echipă le este prezentat telespectatorilor înainte de lansare.  

„Au trecut 10 ani de la prima mea participare la ”Te cunosc de undeva!” și iată că a venit momentul să fiu iar concurentă în cadrul show-ului și să mă bucur din nou de această experiență. Sunt foarte nerăbdătoare, ”Te cunosc de undeva!” îmi trezește foarte multe amintiri plăcute din primul an, cel în care m-am lansat, și cred că a avut o contribuție enormă la formarea mea ca artist. Mă așteaptă multă muncă, dar și emoții pe care abia aștept să le retrăiesc!”, a declarat Nicole Cherry. În cel de-al 19-lea sezon, Nicole Cherry va face echipă cu Poetul rapp, artist pe care telespectatorii îl vor cunoaşte în curând: „Transforming show-ul arată pentru mine ca o perioadă extraordinară de antrenament, dezvoltare şi descoperire artistică. Sunt convins că voi întâmpina momente şi situaţii în care n-am mai fost vreodată şi care totodată mă vor „împinge” să evoluez. Şi clar vom râde mult! Sunt foarte fericit că fac echipă cu Nicole Cherry, vom rupe tot! P.S. am emoţii maaari, dar asta să nu se consemneze!”, a mai declarat Poetul rapp.

Alături de ei, pe scena transforming show-ului de la Antena 1 vor evolua în acest sezon şi Amna şi Milionara din Tenerife. Amna, aşa cum este cunoscută publicului Cristina Andreea Frunzăreanu, a primit cu mare bucurie propunerea de a participa la Te cunosc de undeva!: „Când m-a sunat producătoarea emisiunii şi m-a întrebat <>, eram la volan. Am parcat şi am ţipat muuult de tot, de bucurie. I-am răspuns fără să stau pe gânduri

              Show-ul transformărilor totale le pregăteşte telespectatorilor un sezon în mare formă, ce va putea fi urmărit începând din 1 aprilie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva! Nicole Cherry amna