x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Top cele mai urmărite producții din luna iulie în AntenaPLAY. S-au evidențiat titluri exclusive și producții de renume

Top cele mai urmărite producții din luna iulie în AntenaPLAY. S-au evidențiat titluri exclusive și producții de renume

07 Aug 2023   •   13:45
Top cele mai urmărite producții din luna iulie în AntenaPLAY. S-au evidențiat titluri exclusive și producții de renume

Sezonul estival a venit la pachet cu seriale pline de suspans, drame epice, comedii hilare și reality show-uri explozive disponibile în AntenaPLAY. Abonații platformei s-au bucurat de o ofertă variată, din care s-au evidențiat titluri exclusive și producții de renume.

Iată ce au urmărit abonații AntenaPLAY în luna iulie și ce produse s-au evidențiat în plin sezon estival. Românii l-au susținut pe David Popovici la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka 2023 și au urmărit cu sufletul la gură evoluția sportivilor care ne-au reprezentat în Japonia.

Cele mai urmărite produse din luna iulie, în platforma AntenaPLAY

Preferințele abonaților s-au îndreptat către produse exclusive, disponibile doar în AntenaPLAY, dar și către producții de renume.

Insula Iubirii

Reality show-ul "Insula Iubirii" a stârnit o serie de discuții spectaculoase și controverse care au devenit virale pe rețelele de socializare. Secvențele dramatice, momentele tensionate sau deciziile neașteptate ale concurenților au fost preluate și discutate intens.

În completarea imaginilor difuzate în fiecare joi și vineri de la ora 20:30 pe Antena 1, AntenaPLAY le-a oferit abonaților canalele exclusive Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii Extra, care s-au dovedit un real succes. Filmări care nu ajung la TV pot fi vizionate exclusiv în platformă, spre deliciul fanilor, care urmăresc cu interes evoluția concurenților în cel mai dur test al fidelității.

La rândul lor, canalele Insula Iubirii și Interviurile Iubirii s-au bucurat de același consum impresionant.

Nunți, botezuri, înmormântări

Regizat de Alexandru Lustig și avându-i pe Șerban Pavlu, Ilona Brezoianu, Gheorghe Ifrim și Anca Sigartău în rolurile principale, pelicula lansată în 2022 a stârnit amuzamentul abonaților AntenaPLAY. Cu un apetit ridicat pentru comedii și glume neaoșe, aceștia au urmărit cu interes aventurile lui Cosmin, Gogea, Pușa și Luminița din Nunți, botezuri, înmormântări.

Pup-o, mă! 3

Cu iz de relxare și aer văratic, perfect pentru zilele toride de iulie, a venit și Pup-o, mă! 3. Comedia din 2023 i-a ținut pe abonații AntenaPLAY în fața telefoanelor, tabletelor și televizoarelor, semn că e perioada perfectă din an pentru conținut care binedispune și care scoate în evidență calitățile celor mai îndrăgiți actori de comedie din România.

Mireasa și Provocarea Destinului

După câteva luni intense de competiţie, sezonul şapte al show-ului Mireasa a ajuns la final. Potrivit tradiției, fanii au decis cine merită premiul cel mare în valoare de 40.000 de euro și tot ei au fost cei care au urmărit cu sufletul la gură evoluția cuplurilor lor favorite. Atât canalul Mireasa, cât și sezonul 3 al producției exclusive Mireasa: Confesiuni au dominat preferințele abonaților.

Dacă pe primul ei au putut să rămână conectați la zi cu întâmplările din cele două case Mireasa, pe al doilea ei pot urmări interviuri exclusive, realizate imediat după încheierea sezonului. Deschiși și mai sinceri ca niciodată, concurenții sezonului 7 dau detalii despre culisele celui mai iubit reality-show matrimonial din România.

Într-o notă similară, publicul AntenaPLAY a primit cu brațele deschise cel mai nou show de dating al postului Antena 1. Provocarea Destinului lansează o provocare la iubire adulților trecuți de 33 de ani care își doresc să redescopere bucuria unei relații amoroase. Canalul Provocarea Destinului este completat de Provocarea Destinului Party, unde petrecerile tematice din casa concurenților pot fi urmărite de cei de abonați.

Maratonul serialelor turcești de nota 10

Golden BoyO poveste cu zâne și Micuța rază de soare se regăsesc în lista produselor preferate de abonații AntenaPLAY și nu e de mirare că lucrurile stau astfel. Momentele emblematice, chimia evidentă și replicile memorabile îi țin pe fani cu sufletul la gură zi de zi și i-au păstrat conectați la platformă pe parcursul întregii luni iulie.

Secret Obsession

Secret Obsession este unul dintre cele mai noi seriale lansate exclusiv în AntenaPLAY. Abonații platformei au avut parte de câte un episod nou în fiecare săptămână și au trecut prin amețitoarea poveste despre iubire și obsesie spusă de Ines și Hugo.

În timp ce stârnește spectatorul la reflecție și îl face să participe la relația dintre Inés și Hugo, Secret Obsession se adâncește în misterele comportamentului uman prin povestea protagonistei, o femeie marcată de complexe și frustrări acumulate în copilăria ei, căsnicia și maternitatea ei. Serialul a fost disponibil exclusiv în România, pe AntenaPLAY, episoadele nefiind disponibile pe nicio altă platformă de video on demand de la noi din țară.

×
Subiecte în articol: AntenaPlay Insula iubirii