x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Laurette: “Cred că este un blestem faptul că eu am crescut fără tată și acum...”

Laurette: “Cred că este un blestem faptul că eu am crescut fără tată și acum...”

16 Ian 2015   •   16:20
Laurette: “Cred că este un blestem faptul că eu am crescut fără tată și acum...”

“Cred că este un blestem faptul că eu am crescut fără tată și acum și eu, la rândul meu, îmi cresc fetița singură”, mărturisește mâine Laurette la Antena Stars, în cadrul emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, difuzată de la 16:00. Frumoasa mulatră va dezvălui mâine și care au fost motivele pentru care a decis să păstreze în cele din urmă sarcina, deși a vrut să renunțe la copil de trei ori. Tânăra regretă însă că nu își crește fetița în sânul unei familii unite. “Îmi pare rău că nu m-am căsătorit cu Mihai. A fost dragoste la prima vedere și noi chiar ne-am iubit. Mă gândesc că poate lucrurile ar fi stat altfel. Sunt sigură că Mihai încă mă iubește”, mai declară Laurette, care nu exclude posibilitatea unei împăcări cu tatăl copilului ei.

Viața invitatei de mâine a Oanei Turcu nu a fost niciodată ușoară, nici măcar în copilărie, când tratamentul la care era supusă de ceilalți doar pentru că avea culoarea pielii diferită era foarte dureros. “Când eram mică, mă uitam în oglindă și mă întrebam de ce toți mă privesc de parcă sunt un extraterestru printre oameni. Mie îmi plăcea ce văd. Îmi spuneam singură că sunt frumușică”, povestește emoționată Laurette.

Tot sambata, Liviu Vârciu vorbește deschis despre primul lucru pe care îl va face atunci când va achita renumitul credit care i-a adus atâtea probleme. “Am rate mari rău de tot la bancă. Termin de plătit la el în decembrie. Când voi merge să plătesc ultima rată, îmi iau o ambulanță și un butoi de alcool și beau în fața băncii”, spune Liviu, care pare a fi ghinionist pe toate planurile: “Toate femeile pe care le-am iubit, absolut toate, m-au dezamăgit. M-au înșelat”, recunoaște artistul. El știe însă că are foarte multe de oferit și își dorește ca partenera lui de viață să îl aprecieze în primul rând pentru ceea ce este. “Nu sunt chitros, dar nici nu fac cadouri scumpe. O femeie ar trebui să stea cu mine pentru că mă iubește sau pentru că se distrează. Cu toate că acum, dacă mă gândesc mai bine, pentru două dintre iubitele mele mi-aș fi dat și un rinichi dacă mi-ar fi cerut”, dezvăluie mâine Liviu.

Sambata, de la 16:00, în cadrul emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, Antena Stars

×