x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Lemurii, Crocodilii și Cameleonii își aleg liderii pentru prima confruntare a căpitanilor din ”Ultimul Trib”

Lemurii, Crocodilii și Cameleonii își aleg liderii pentru prima confruntare a căpitanilor din ”Ultimul Trib”

26 Sep 2018   •   20:48
Lemurii, Crocodilii și Cameleonii își aleg liderii pentru  prima confruntare a căpitanilor din ”Ultimul Trib”

Cameleonul Silviu Mircescu, crocodilul Alex Filip și lemurul Ionuț Iftimoaie intră în prima cursă a Căpitanilor, joi, de la ora 20:00, la Antena 1, într-o nouă ediție Ultimul Trib și ar putea aduce tribului lor un premiu care să le schimbe viața în teritorii.

Cei trei căpitani vor avea ocazia, joi, se la ora 20:00, la Antena 1, de a lupta pentru un premiu care să le îmbunătățească viața în Madagascar! Silviu Mircescu, Alex Filip și Ionuț Iftimoaie ar putea câștiga un milion de ariary, o sumă colosală pentru insula africană, în care un salariu variază între 150.000 și 250.000 de ariary.

Lemurii vor fi reprezentați în prima luptă a căpitanilor de Ionuț Iftimoaie, căruia toți îi admiră modul în care știe să gestioneze situațiile de criză cu foarte mult calm și tact. ”Eu mă simt în siguranță lângă el, uneori e multă agitație și simt nevoia să îl văd, ca să îi simt energia când începe să vorbească, parcă se face o zonă de calm și deja gândesc mai limpede”, a mărturisit Paula Chirilă.

Din partea Camelonilor, Silviu Mircescu s-a aruncat cu capul înainte în înfruntare. ”Dacă aș putea, m-aș băga în toate proiectele posibile, aș munci tot timpul. Sunt foarte ambițios, vreau să văd cât rezist la presiunea asta și fizică, și psihică”, a mărturisit actorul.

Crocodilii și-au ales căpitanul încă de la sosirea în Madagascar în persoana lui Alex Filip, luptător profesionist de kick-boxing, așa că intră în joc fără emoții. ”Pentru a face ce fac eu nu există loc de vulnerabilități și chiar dacă practic un sport individual, fără echipa din spatele meu, nimic nu ar fi posibil. Atuul meu vor fi mereu ambiția, încăpățânarea, perseverența”, spune despre el Alex.

Iar dacă alegerea căpitanilor a fost cât se poate de simplă pentru concurenți, gândul la premiu i-a pus în dificultate. ”Ne gândeam să mergem în sat cu daruri la copii, dacă vom câștiga”, a spus Roxana Chiperi, având în vedere că la vilă, Crocodilii au tot ce și-ar putea dori. Aceeași sumă, le-ar putea ajunge Cameleonilor sau Lemurilor să își asigure traiul pe insula pustie sau în sat și să își cumpere chiar și produse cărora le-au dus dorul. ”Mi-aș lua o bere”, a recunoscut Daniela Crudu.

Cum se vor descurca cei trei căpitani în această înfruntare, telespectatorii pot afla joi seara, de la ora 20:00, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”, la Antena 1.

×