x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu dau startul petrecerii dintre ani, la “Show și-așa!”

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu dau startul petrecerii dintre ani, la “Show și-așa!”

28 Dec 2018   •   18:14
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu dau startul petrecerii dintre ani, la “Show și-așa!”

Marea petrecere de Revelion va fi, și în acest an, la Antena 1! De la ora 20.00, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu dau startul petrecerii de Revelion, la “Show și-așa!”, cu cântec, joc și foarte multă voie bună.

Daniela Condurache, Laura Lavric, Mioara Velicu, Maria Cârneci, Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, Cornelia și Lupu Rednic, Constantin Enceanu, Cornel Borza și Gelu Voicu vor cânta și vor juca în noaptea dintre ani, la “Show și-așa!”, alături de Liviu și Andrei.

Artiștii vor fi provocați de cei doi prezentatori la diferite jocuri amuzante, care-i vor pune în situații dintre cele mai hazlii. De pildă, la proba „Casele cu invitați”, Daniela Condurache și Gelu Voicu vor fi invitați în două case micuțe, din interiorul cărora vor trebui să răspundă la câteva întrebări. În cazul în care răspunsul lor va fi unul greșit, aceștia vor trebui să primească alături de ei, în casă, câte un musafir nepoftit. La proba „Cortina”, Lupu Rednic, Mioara Velicu și Laura Lavric vor avea de ghicit, pe baza unor cuvinte cheie, ce se ascunde în spatele unei cortine, iar Cornelia Rednic, Maria Cârneci și Cornel Borza vor avea de interpretat câte un „Dans tematic”.

Momentele de umor ale serii îi vor avea ca protagoniști pe Romică Țociu și Cornel Palade, Adriana Trandafir și Andrei Duban, Rodica Popescu-Bitănescu, Alexandru Arșinel și Ana-Maria Donosă.

Ce alte surprize au pregătit Andrei Ștefănescu și bunul său prieten, Liviu Vârciu, telespectatorii Antenei 1 vor afla luni seara, de la ora 20.00, numai la “Show și-așa!”.

×