x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în lupul Titi Suru și căprița Rada, în premiera noului sezon “Te cunosc de undeva!”

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în lupul Titi Suru și căprița Rada, în premiera noului sezon “Te cunosc de undeva!”

18 Feb 2017   •   19:55
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în lupul Titi Suru și căprița Rada, în premiera noului sezon “Te cunosc de undeva!”

Sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20.00, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu revin cu poftă de show la “Te cunosc de undeva!”, odată cu premiera celui de-al unsprezecelea sezon.

Iar primele personaje pe care le vor întruchipa în duet pe scena show-ului transformărilor sunt lupul Titi Suru și căprița Rada, protagoniștii celebrului film “Mama”, regizat în anul 1976 de Elisabeta Bostan. Pentru acest moment, Liviu Vârciu va purta chiar peruca originală a lupului, folosită de actorul rus Mihail Boiarski la filmările  din anii ‘70. De altfel, mai multe peruci originale ale iezilor din film vor fi purtate în cadrul acestui moment de membrii baletului “Te cunosc de undeva!”, condus de Furnica.

“M-am bucurat mult de această nouă invitație de participa la “Te cunosc de undeva!” împreună cu Liviu. Toată lumea îmi cerea să revenim! Sunt pentru a patra oară la „Te cunosc de undeva!” și revin cu drag. Este emisiunea care mi-a schimbat efectiv viața, care m-a făcut să fiu apreciat și iubit”, spune Andrei. “În acest sezon, ne dorim să-i binedispunem din nou pe cei aflați în fața televizorului, pentru că e bine să mai și râdem din când în când, dar și să imităm personaje serioase și sensibile. De data asta mi-e frică să-mi mai doresc vreun personaj, vreau să fiu luat prin surprindere de ruleta personajelor”, completează Vârciu.

Cum vor aprecia jurații primele personaje realizate de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20.00, în prima ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!” din cel de-al unsprezecelea sezon.

 

×