x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Cea de-a cincea gală Te cunosc de  undeva!, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara

Cea de-a cincea gală Te cunosc de  undeva!, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara

11 Oct 2020   •   11:04
Cea de-a cincea gală Te cunosc de  undeva!, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara

Cea de-a cincea gală a celui de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, câștigată de către Monica Anghel şi Marcel Pavel cu o excelentă transformare în ... Monica Anghel şi Marcel Pavel, a fost aseară lider de audiență atât la nivel naţional, cât şi la nivelul întregului public din mediul urban.

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși a adunat în fața micilor ecrane aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 21:14.

Așadar, la nivelul publicului urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! (20:00– 23:14), lider detaşat de audienţă, cu 8.3 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 20.3%, urmată de Pro TV, cu 6  puncte de rating și 14.7% cota de piață. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 8.8 puncte de rating și 20.9% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 6.5 puncte de rating şi 15.6% cota de piaţă.

Concurenții celui de-al 15-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea (canto), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show), și-au pregătit şi de această dată cu multă atenţie transformările.

Cea de-a cincea ediţie a celui de-al 15-lea sezon a fost deschisă de Liviu şi Andrei cu o transformare de senzaţie în Weather Girls, pentru care au fost nevoiţi să se „îngraşe” aproape 30 de kilograme. De o nouă provocare americană a avut parte Tavi Clonda, care l-a adus din nou pe Prince la Te cunosc de undeva!, în vreme ce Adriana Trandafir şi Romică Ţociu au stârnit hohote de râs cu transformarea în Margherita şi Viorica de la Clejani. De o transformare cu totul şi cu totul emoţionantă a avut parte, de această dată, AMI, care a imitat-o foarte bine pe Mădălina Manole, iar Toto a scăpat şi el de travesti şi s-a transformat în J. Balvin. Nu la fel de drăguţă a fost Ruleta cu Cătălina Grama – Jojo, care a fost nevoită să îl imite de Nicu Paleru, însă adevărata provocare a ediţiei a fost transformarea Monicăi Anghel şi a lui Marcel Pavel în... Monica Anghel şi Marcel Pavel. Ultima transformare a serii a adus-o pe scena transforming show-ului pe Adda, cu o excelentă transformare în Eddi Reader - Fairground Attraction.

 

În urma votului, s-a decis că cel mai reuşit moment a fost cel al Monicăi Anghel şi al lui Marcel Pavel. Momentele coregrafice ale serii au fost susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

 

Cum se vor descurca cei 11 concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a patra gală a celui de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 10 octombrie 2020

 

 

×