x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public Chef Florin Dumitrescu a dat cuțitul de aur

Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public Chef Florin Dumitrescu a dat cuțitul de aur

06 Oct 2020   •   14:31
Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public  Chef Florin Dumitrescu a dat cuțitul de aur

Luni seara Chefi la cuţite a câștigat din nou lupta pe toate categoriile de public. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență la nivelul tuturor segmentelor de public. Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 8.9  puncte de rating și o cotă de piață de 28.4%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 6.2 puncte de rating și 19.7% cotă de piață.

Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 7.8 puncte de rating si 19.5  procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, Kanal D, a obținut 5.9 puncte de rating și 14.5 procente cotă de piață. Chefi la cuțite a fost pe primul loc și în rândul telespectatorilor la nivelul întregului public din România cu o medie de 8.1 puncte de rating și o cotă de piață de 20.1 de procente, în timp ce Kanal D, clasat pe locul al doilea, a obținut 5.8 puncte de rating și 14.3 cotă de piață. În minutul de aur al emisiunii, 21.10, 1.9 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau momentele din cadrul degustărilor pe nevăzute de la Chefi la cuțite.

          Conform Kantar Media, Antena 1 a dominat ieri  audiența în prime-time pe toate categoriile de public. La nivelului publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, stația s-a impus ca lider de audiență și la nivelul întregii zile.

Luni a fost seara lui Chef Florin Dumitrescu: și-a adjudecat cea de-a treia amuletă și a dat și cuțitul de aur. Alberto Chelu este concurentul care l-a convins că merită un loc în echipa lui după ce a pregătit o farfurie fără cusur. Ediția de luni seara le-a mai adus o surpriză telespectatorilor. Celebrul Candoi a venit pentru a 8-a oară în platoul Chefi la cuțite, în ideea că va reuși în sfârșit să prindă un loc în echipe. Cea mai recentă ediție a show-ului de cooking l-a adus în fața chefilor și pe Vlăduț Manoliu, care a impresionat nu numai cu farfuria, dar și cu cu faptul că seamănă foarte bine cu Chef Scărlătescu, motiv pentru care i s-a spus din start că poate fi sosia acestuia.

Surprizele continuă și marți seara. Chefii vor fi pur și simplu cuceriți de o concurentă de numai 4 ani. Anastasia vine de la Baia Mare, iar prima ei întânire cu cei trei va rămâne una memorabilă. Emoții și spectacol va aduce în platou și Antonia Boantă, sora coregrafului Bogdan Boantă. Aceasta își dorește din suflet un cuțit pentru că gătitul nu este doar o activitate pe care să o practice din când în când, ci este o reală pasiune pentru ea. Care va fi deznodământul acestei întâlniri telespectatorii vor vedea în această seară de la ora 20.30.

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 5 octombrie 2020

 

 

×