x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Noul număr Income Magazine. Cât de mult poate crește salariul minim plus Suplimentul pe Resurse Umane

Noul număr Income Magazine. Cât de mult poate crește salariul minim plus Suplimentul pe Resurse Umane

de Redacția Jurnalul    |    26 Mar 2024   •   17:10
Noul număr Income Magazine. Cât de mult poate crește salariul minim plus Suplimentul pe Resurse Umane

Numărul din luna martie al revistei Income Magazine vine cu un supliment extrem de interesant pe Resurse Umane, în care puteți găsi o analiză despre cum ar putea arăta piața muncii în 2030, dar și un studiu exclusiv despre estimările managerilor și specialiștilor în HR legate de salariile din anul 2024.

Mai mult, tot în suplimentul de HR, veți găsi un interviu interesant cu Iulia Zamfir, Group HR Manager One United Properties, dar și o analiză exclusivă despre ceea ce înseamnă brandul de angajator în 2024.

Așa cum v-am obișnuit deja, noul număr al revistei vine cu story-uri fascinante de antreprenoriat, dar și cu informații esențiale pentru planificarea oricărui buget personal, cum ar fi evoluția dobânzilor la credite în 2024.

Tot din acest număr vom afla care sunt previziunile fondurilor de investiții pentru 2024, dar și ce s-ar putea întâmpla cu salariul minim pe economie.

Tot legat de nivelul de trai, noul număr al Income Magazine vă prezintă o radiografie completă asupra evoluției coșului de consum și cum a fost influențat prețul acestuia de plafonările decise autorități.

Nu în ultimul rând, v-am pregătit o serie de articole despre aspecte importante ale economiei românești, precum infrastructura aeriană și domeniul transportului naval.

×
Subiecte în articol: income magazine resurse umane