x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Jurnalul 30 de ani! Cine n-a simțit mirosul ziarului, cine nu știe să-l răsfoiască, n-a citit presă vreodată

Jurnalul 30 de ani! Cine n-a simțit mirosul ziarului, cine nu știe să-l răsfoiască, n-a citit presă vreodată

de Răzvan Dumitrescu    |    07 Iun 2023   •   09:15
Jurnalul 30 de ani! Cine n-a simțit mirosul ziarului, cine nu știe să-l răsfoiască, n-a citit presă vreodată

E mare bucurie pentru mine să citesc în vremurile astea un ziar în formă printată, un ziar adevărat, pe care să-l simți, să dai pagina una câte una, să citești anchetele, care sunt absolut fenomenale. Mie îmi place foarte mult acest ziar. Îmi place mult mai mult decât ceea ce văd că se adaptează mereu pe site la ziarele respective. Cine n-a simțit mirosul ziarului, cine nu știe să-l răsfoiască, n-a citit presă vreodată. Este părerea mea, a celui care are aproape 33 de ani de presă.

Le doresc succes celor de la Jurnalul Național. Au o tenacitate ieșită din comun. Sunt încăpățânați în sensul acela bun al cuvântului, pentru că e foarte greu în România de astăzi să mai scoți un ziar în formă printată. Este atât de greu, eforturile sunt colosale. Păcat că în România trendul ăsta de dispariție a presei scrise printate a fost așa, a venit foarte repede. Sunt multe țări în Occident în care în continuare sunt tiraje de zeci de mii și ne aducem aminte numai la încoronare cum ne arăta Mihai ziar de 80 de pagini în Anglia. Deci Jurnalul Național este cel mai rezistent în opinia mea ziar din România din acest punct de vedere și este și excepțional făcut. E foarte bine făcut! La mulți ani!

×
Subiecte în articol: Jurnalul 30 de ani