x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Jurnalul 30 de ani! Dumnezeu a vrut cumva ca pixul să fie totuși destinul meu

Jurnalul 30 de ani! Dumnezeu a vrut cumva ca pixul să fie totuși destinul meu

de Mariana Zaharia    |    07 Iun 2023   •   08:15
Jurnalul 30 de ani! Dumnezeu a vrut cumva ca pixul să fie totuși destinul meu

În urmă cu 30 de ani, învățam pe rupte la școala sărăcăcioasă dintr-un sat de lângă Mioveni. Aveam 10 ani. Și o mulțime de visuri. Mergeam la școală pe jos, învățam de pe cărți pe care le împărțeam cu alți colegi, căci niciodată nu erau suficiente pentru toți elevii și visam la un pix cu multe culori, așa cum aveau învățătorii. Prea scump, prea mult pentru părinții mei.

Dumnezeu a vrut cumva ca pixul să fie totuși destinul meu. Și scrisul. Știu, acum scriem la laptopuri, dar nu a fost mereu așa.
Jurnalul e parte din visul meu, din viața mea. Aici am avut ocazia să documentez, să descopăr și să scriu lucruri pe care în munca de televiziune nu aveam ocazia să le cunosc. Sunt reporter de televiziune, dar sufletește, un om de presă scrisă. Căci nimic nu m-a bucurat, nu m-a vindecat, nu m-a liniștit vreodată mai mult decât scrisul. Încă din copilăria mea cea fără de pixuri.

Gândul meu pentru Jurnalul este, în primul rând, pentru oamenii de aici. Pentru cei care m-au ghidat, m-au corectat, m-au învățat, au avut și au răbdare cu mine! Iar cititorilor aș vrea să le spun că îi felicit pentru alegere!

 

×
Subiecte în articol: Jurnalul 30 de ani