x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Serialul turcesc Bariere invizibile va putea fi urmărit pe AntenaPLAY

Serialul turcesc Bariere invizibile va putea fi urmărit pe AntenaPLAY

de Redacția Jurnalul    |    10 Noi 2023   •   14:00
Serialul turcesc Bariere invizibile va putea fi urmărit pe AntenaPLAY

Serialul turcesc Bariere invizibile, cu denumirea originală Cam Tavanlar, aduce în prima plan o poveste care a câștigat popularitate imediat după lansare și a primit recenzii foarte bune din partea telespectatorilor. AntenaPLAY le oferă abonaţilor o premieră-eveniment: primele două episoade ale producţiei pot fi urmărite sâmbătă, 18 noiembrie, de la 23:45, pe Happy Channel și AntenaPLAY, iar următoarele episoade pot fi urmărite doar online, în AntenaPLAY, în fiecare joi, începând cu 23 noiembrie.

Producţia turcească Bariere Invizibile spune povestea protagonistei Leyla (Bensu Soral), o tânără determinată și frumoasă, care a reușit totul în viață prin muncă și efort. După ce a rămas orfană la vârsta de 8 ani, ea a fost crescută de profesorul ei. Cem (Kubilay Aka) e un om de afaceri tânăr, frumos, de succes, și provine dintr-o familie bogată, însă părinții lui sunt divorțați. Cei doi se întâlnesc întâmplător și se îndrăgostesc la prima vedere, dar povestea lor nu durează mult din cauza unor neînțelegeri. 8 ani mai târziu, după ce Leyla devine o femeie de succes, care a reușit să creeze un lanț cunoscut de restaurante, iar Cem e noul CEO la restaurantul Asude, unde lucrează Leyla, destinele celor doi se intersectează din nou.

În platforma AntenaPLAY, în luna noiembrie mai pot fi urmărite şi titlurile Forgive me God, o serie de 8 episoade ce aduc în prim plan povestea unei călugăriţe şi Melting Me Softly, un nou serial coreean, ce aduce în atenţia telespectatorilor o poveste de dragoste atipică.

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

×
Subiecte în articol: Bariere invizibile AntenaPLAY