x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Surpriză de proporții pentru cei trei Chefi: Gordon Ramsay vine să-i jurizeze la Chefi la cuțite

Surpriză de proporții pentru cei trei Chefi: Gordon Ramsay vine să-i jurizeze la Chefi la cuțite

29 Aug 2022   •   12:52
Surpriză de proporții pentru cei trei Chefi: Gordon Ramsay vine să-i jurizeze la Chefi la cuțite

Sezonul 10 Chefi la cuțite, care va debuta pe 4 septembrie la Antena 1, aduce o mulțime de invitați surprinzători.

Cea mai mare surpriză de care au parte Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu în noul sezon al show-ului culinar este vizita unuia dintre cei mai cunoscuți și apreciați Chefi din lume: Gordon Ramsay... întruchipat de britanicul Martin Jordan! Asemănarea fizică izbitoare cu celebrul Chef Gordon Ramsay, dar și talentul de a-i imita gesturile și discursul i-au schimbat viața cu totul lui Jordan. De când a descoperit că poate fi lesne confundat cu unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați Chefi din lume, britanicul a devenit, la rândul său, o vedetă pe meleagurile natale, acolo unde participă la cele mai variate evenimente în calitate de sosie a lui Gordon Ramsay. Apariția lui cu totul neașteptată în platourile show-ului culinar i-a făcut și pe cei trei jurați, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, să creadă că îl au în fața lor pe adevăratul Ramsay, venit să le critice dur farfuriile pregătite în lupta pentru amuletă.

Ce reacții vor avea cei trei Chefi la momentul inedit al lui Martin Jordan telespectatorii vor afla în sezonul 10 Chefi la cuțite. Vizita lui Martin Jordan a fost unul dintre cadourile oferite juraților, care în acest sezon aniversează 10 ani de prietenie și rivalitate pe micul ecran. Prezența britanicului îi va lua cu totul prin surprindere și pe unii dintre concurenți – după ce Jordan se va așeza alături de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrecu în calitate de al patrulea jurat. 

Toate surprizele pregătite pentru acest sezon special Chefi la cuțite vor fi descoperite rând pe rând de telespectatori la Antena 1, începând cu premiera maraton în 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30. Ulterior, show-ul culinar va fi difuzat de trei ori pe săptămână la Antena 1, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

 

×