x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Te cunosc de  undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara

Te cunosc de  undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara

27 Oct 2019   •   09:57
Te cunosc de  undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara

Cea de-a opta ediție Te cunosc de undeva! a celui de-al 14-lea sezon, câștigată de Șerban Copoț și Cezar Ouatu, cu o transformare în Eros Ramazzotti și Luciano Pavarotti, a fost aseară lider de audiență la orașe și în toată țara.

Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea, Andrea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan a adunat în fața micilor ecrane peste 2 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 20:44.

La nivelul publicului de la orașe, Antena 1 a fost pe primul loc în clasamentul audiențelor și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20:00 – 23:17) o audiență medie de 8.4 puncte de rating și o cotă de piață de 20.7%, urmată de Pro TV, cu doar 4,7 puncte de rating și 11.7% cota de piață.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 8 puncte de rating și 18.5% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 5.2 puncte de rating și 11.9% cota de piață.

Transformările celei de-a opta ediții Te cunosc de undeva! au fost și de această dată spectaculoase și emoționante. Sorana Darclee Mohamad le-a amintit tuturor de diafana Anda Călugăreanu și sensibilul ei cântec “Micul prinț”, Diana Matei a imitat-o pe senzuala franțuzoaică Patricia Kaas, iar Grigore Gherman a devenit pentru o seară solistul trupei Carla’s Dreams.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au interpretat un mega-hit marca Vali Vijelie și Adrian Minune, și nu mică le-a fost surpriza când Vali Vijelie însuși a urcat pe scenă, alături de ei. Liviu și Andrei au fost acompaniați de Taraful Silvian Voicu.

Frații Alex și Monica Anghel au urcat pe scenă în travesti transformați în membrii trupei Captain Jack, Bella Santiago a imitat o vedetă care a strâns numeroase premii ale industriei muzicale internaționale, Ariana Grande, iar Ada și Cornel Palade au cântat celebra piesă latino “Santo Santo”, precum cubaneza Gloria Estefan și brazilianul Alexandre Pires.

Cea mai bună transformare a serii a fost desemnată cea realizată de Șerban Copoț și Cezar Ouatu, care i-au imitat pe Eros Ramazzotti și nemuritorul Luciano Pavarotti, cu celebrul cântec italian “Se bastasse una canzone”. “Acesta a fost unul dintre cele mai frumoase momente trăite de mine în cele patru sezoane Te cunosc de undeva! la care am participat”, a spus Șerban despre momentul artistic realizat alături de colegul său, Cezar.

În cea de-a opta gală a transformărilor, Andreea Bălan a părăsit pentru câteva minute scaunul de jurat și, în deschiderea serii, a cântat alături de colega sa, Andreea Antonescu, câteva dintre cele mai cunoscute refrene ale trupei Andre.

Momentele coregrafice ale galei au fost susținute, ca de fiecare dată, de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Cum se vor descurca cei 12 concurenți cu noile personaje care le-au picat la ruletă, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare într-o nouă ediție Te cunosc de undeva! jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan și prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

 

Sursa:Kantar Media

 
 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 
 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

 

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National

 

Perioada 26 octombrie 2019

 
×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!