x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media WRS şi Emilian, transformare de zile mari la Te cunosc de undeva! Pepe: „Urmează una dintre cele mai grele melodii din istoria show-ului!”

WRS şi Emilian, transformare de zile mari la Te cunosc de undeva! Pepe: „Urmează una dintre cele mai grele melodii din istoria show-ului!”

14 Apr 2023   •   23:20
WRS şi Emilian, transformare de zile mari la Te cunosc de undeva! Pepe: „Urmează una dintre cele mai grele melodii din istoria show-ului!”

Când credeau că le-au văzut şi le-au trăit pe toate la Te cunosc de undeva!, WRS şi Emilian au avut parte de un şoc în cadrul galei difuzată în Sâmbăta Mare, de la 20:00, la Antena 1.

Încă de când au intrat în liftul transformărilor, Pepe le-a făcut o introducere care a stârnit rumoare pe platoul de filmare: „Urmează una dintre cele mai grele melodii din istoria show-ului!”. Dalida şi al ei Tico Tico no Fubá  i-a pus în mare încurcătură pe cei doi artişti. Tot sâmbăta aceasta, pentru prima oară în acest sezon, Mihai Petre va acorda bonusul de 100 de puncte, ce va răsturna clasamentul iniţial. Cine sunt concurenţii care se vor bucura de el, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a show-ului, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

                  „E momentul de care îmi este cel mai teamă, dintre toate!”, a mărturit WRS la repetiţii, în vreme ce Emilian a completat: „Chiar e cel mai greu moment pe care l-am avut!”. „Ea e foarte calmă, iar eu sunt panicat de mor şi am un singur gând – care e versul următor?!”, a mai spus WRS. Cei doi au primit la ruletă o melodie în franceză, cu un ritm foarte alert: „Sunt enorm de multe cuvinte, enorm de multe strofe, mi-e greu să o fredonez şi doar cu „la-la-la”, d-apoi cu cuvinte în franceză!”, le-a spus şi profesoara de canto, Crina Mardare. Iar pentru ca provocarea să fie completă, limba franceză nu îi este deloc la îndemână lui Emilian. „Nu înţeleg nimic si ce zic. Şi ce e şi mai grav e faptul că trebuie să cânt pe p platforma, la înălţime, să mă şi învârt, cu tot cu trena aia lungă... Sper să nu cad!”, a spus Emilian.

                  Până şi juraţii au recunoscut, la unison, că ceva mai greu nici că se putea: „Cred că nici ruleta nu are ce să mai inventeze pentru voi!”, le-a spus Cristi Iacob. „E o piesă foarte grea şi foarte solicitantă!”, a declarat şi Ozana, în vreme ce Aurelian Temişan a completat: „Un moment extrem de greu, pe care nu cred că l-aş încerca vreodată!”. Cum s-au descurcat cei doi, dar şi colegii lor şi cine a câştigat bonusul de 100 de puncte, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a show-ului, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Pepe te cunosc de undeva