x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Mihai Morar și fiicele sale gemene, Mara și Cezara, au câștigat cea de-a patra ediție “Aici eu sunt vedeta”

Mihai Morar și fiicele sale gemene, Mara și Cezara, au câștigat cea de-a patra ediție “Aici eu sunt vedeta”

03 Noi 2017   •   13:05
Mihai Morar și fiicele sale gemene, Mara și Cezara,  au câștigat cea de-a patra ediție “Aici eu sunt vedeta”

Mihai Morar și gemenele sale, Mara și Cezara (opt ani), au câștigat aseară cea de-a patra ediție a celui mai sincer show al momentului, “Aici eu sunt vedeta”, prezentat la Antena 1 de Dan Bittman. Realizatorul de radio și televiziune și fiicele sale au demonstrat, astfel, pe parcursul savuroaselor probe ale emisiunii, că se cunosc foarte bine și au câștigat 7.500 de lei, bani pe care îi vor dona Alexiei, o fetiță foarte bună la învățătură care are nevoie de ajutor.

Seara nu a fost una comodă pentru Giulia Anghelescu, Irinel Columbeanu și Mihai Morar, părinții celebri care au venit la “Aici eu sunt vedeta” alături de copiii lor. Căci cele patru fetițe din platou, Antonia, Irina, Mara și Cezara au dezvăluit din secretele, tabieturile și obiceiurile ciudate ale părinților lor.

Astfel, de la Mara și Cezara am aflat că Mihai Morar obișnuiește să se dea cu fixativ și un praf negru pe cap, că are mai multe perechi de pantofi decât mama lor și că poartă ochelari de soare și când nu este cazul. Irina (10 ani), fiica lui Irinel Columbeanu, a spus despre tatăl ei că se scobește în nas, că se uită seara înainte de culcare la clipuri despre Illuminati și că a vrut să fie primar. De la Antonia (5 ani), fetița Giuliei Anghelescu, știm acum că mama ei nu suportă ouăle moi, că zilnic trebuie să spele vasele și că merge la baie cu telefonul.

La rândul lor, invitatele speciale ale ediției, Antonia și mama ei, Denisa, au povestit cum într-o noapte artista a fugit pe geam la o petrecere. A așteptat ca părinții ei să adoarmă și a plecat, în miez de noapte, la o prietenă. Se întâmpla în adolescența frumoasei cântărețe, în Statele Unite. Mama ei a fost chemată în zorii zilei să-și recupereze fiica și, drept pedeapsă, i-a interzis acesteia să mai meargă două săptămâni la prieteni.

De asemenea, provocați de prezentatorul Dan Bittman, părinții celebri din platou au fost invitați să încerce “ruleta rusească cu frișcă”, jocul preferat al Irinei și al lui Irinel Columbeanu. Și dacă Bittman, Giulia și Morar au scăpat cu bine din încercare, Irinel a făcut deliciul tuturor atunci când fața i-a fost acoperită cu frișcă, momentul fiind surprins cu telefonul de chiar fiica sa, Irina.

Cine sunt următorii părinți celebri care vor veni în platoul emisiunii prezentate de Dan Bittman alături de copiii lor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 9 noiembrie, de la ora 21.15, într-o nouă ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”.

×
Subiecte în articol: mihai morar