x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Minivacanța de Rusalii 2023. Cea mai căutată stațiune balneară. Care sunt prețurile

Minivacanța de Rusalii 2023. Cea mai căutată stațiune balneară. Care sunt prețurile

de Redacția Jurnalul    |    15 Mai 2023   •   16:15
Minivacanța de Rusalii 2023. Cea mai căutată stațiune balneară. Care sunt prețurile
Sursa foto: Hepta

Minivacanța de Rusalii se apropie iar românii preferă să-și petreacă timpul liber în țară.

Angajații vor beneficia astfel de 5 zile nelucrătoare, în intervalul 1-5 iunie 2023, întruct 1 iunie este Ziua Copilului, 2 iunie a fost aprobată de guvern ca punte pentru 4 și 5 iulie, zilele de Rusalii. 

Costurile de cazare sunt mult mai mari față de anul precedent datorită inflației și scumpirilor la energie. Cu toate acestea, românii au ales să-și petreacă timpul în țară. 

Cea mai căutată stațiune balneară în această perioadă este Băile Felix din județul Bihor. AIci prețurile sunt cu 10% mai mari față de 2022. Hotelierii spun însă că numărul de clienți va fi similar cu Revelionul.

Pachetul unui sejur care cuprinde 4 nopți de cazare și toate mesele incluse la un hotel de 4 stele, plus acces la piscine și centru SPA costă 1.200 de lei/persoană. 

La pensiunile din jur tarifele pornesc de la 225 de lei.persoană/noapte. Prețul cuprinde cazare, două mese și condiții de lux. 

Pentru această minivacanță de Rusalii au fost vândute cu 30% mai multe pachete comparativ cu anul precedent, transmite antena3CNN

Minivacanța de Rusalii

 

×