x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden 14 piese, 7 limbi - Aura canta in ebraica

14 piese, 7 limbi - Aura canta in ebraica

de Dana Andronie    |    28 Noi 2005   •   00:00
14 piese, 7 limbi - Aura canta in ebraica

"Nu fac un concert pentru a castiga bani. Vreau doar sa impartasesc muzica mea cu romanii mei." Romanii ei, fie ca-s hoti, fie ca-s politicieni, fie ca-s oameni simpli, fie ca-s intelectuali, au o Aura. Care este una singura: Aura Urziceanu. Care va sustine un concert, la 11 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Palatului, cu peste 47 de instrumentisti (Orchestra Big Band, dirijata de Ionel Tudor, si Orchestra nationala Radio) si multi artisti alesi pe spranceana: Ron Rully (Canada), Elia (fiul Aurei) & Band (Anglia), George Urziceanu (Germania), Flavius & Eurosound (Germania), Madalin Voicu (Romania) si un invitat-surpriza din SUA.

VALOAREA NOASTRA. Un bilet costa intre 500.000 de lei si 2.500.000 de lei. "Cine isi doreste sa primeasca harul meu, de a canta, cu ajutorul lui Dumnezeu isi poate permite. Organizarea acestui spectacol m-a costat mult, dar merita! Vreau sa fac cate un eveniment de acest gen in fiecare an, cu multi artisti internationali de marca, pentru ca strainii sa cunoasca adevarata valoare a romanilor." Aceasta este vointa lui Urziceanu... Romanilor, treziti-va! Vi se pregateste ceva!

Astazi, la Sala Palatului, de la ora 13:00, se va lansa "The best of Aura", un album cu 14 piese, in sapte limbi: romana, engleza, franceza, italiana, spaniola, portugheza si ebraica. Materialul discografic este produs de Aura Urziceanu, dupa 45 de ani de cariera internationala.

"Pe acest CD voi avea si o piesa pop in prima auditie ", ne-a spus Aura. De asemenea, regina jazz-ului va avea si un videoclip pentru una dintre cele 14 piese de pe albumul aniversar.

×
Subiecte în articol: antimonden aura