x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden 3rei Sud Est - "Cantam pana o sa rada copiii de noi"

3rei Sud Est - "Cantam pana o sa rada copiii de noi"

de Simona Ecovoiu    |    30 Noi 2005   •   00:00
3rei Sud Est  -  "Cantam pana o sa rada copiii de noi"

Mihai de-abia asteapta sa devina tatic. Viorel participa la castinguri pentru un rol intr-o telenovela. Iar Laurentiu nu se teme de adversarul sau, compozitorul Marius Moga. Ei sunt cei trei crai din Constanta.

Pe solisti i-am intalnit la deschiderea Complexului Mix Music din Fetesti, inaugurat de Axinte si Marius Gavrila, invitati fiind sa sustina un recital. Live.

NASTERE SUBACVATICA. Numai ca la astfel de spectacole exista doua mari inconveniente: poti falsa ori uita versurile. In cel de-al doilea caz s-a aflat Mihai, dar a stiut sa mascheze gafa, elegant. Degeaba il intrebi, in aceasta perioada, despre cariera, caci discutiile se rezuma doar la viitorul sau rol, de tata: "Fiica mea, pe care o vom boteza Sara, va veni pe lume la Spitalul de nasteri subacvatice din Brasov. Firesc ar fi sa-i pregatim o camera. Insa eu voi fi acela care va avea un alt dormitor. Micuta va sta cu mama ei, iar eu voi dormi singur". Ce convenabil! Nici la treburile casnice nu da navala: "Cand nu am spectacole, corespondez pe net cu fanii, dorm, mananc ce gatesc, adica o supa instant, si cam atat. As duce galeata de gunoi, la ghena, dar mi-e rusine de vecini!". In comparatie cu ai sai colegi, Mihai se considera copt la minte: "Sunt singurul din trupa care s-a maturizat". Si chiar asa este, desi are are un look nu tocmai pe masura: "Port cercei de cand am intrat in trupa. Cei pe care ii am acum sunt din aur alb cu diamante, cadou de la sotie. Nu va spun cat costa, ca sa nu-mi taie hotii urechile".

VREA IN TELENOVELE. In ceea ce-l priveste pe Viorel, el si-a manifestat dorinta de a juca intr-o telenovela. Chiar a fost la cateva castinguri: "Probabil ca inca nu exista un rol pentru mine. Cu caroseria asta la mana a doua este imposibil sa fiu distribuit intr-un rol de indragostit", se amuza el. Viorel zice ca s-ar casatori, anul viitor, cu Laura: "La vara cred ca o sa facem nunta, dar, oricum, locuim impreuna. Cu noi mai stau si cei doi caini, asa ca imi caut casa, ca sa ma mut cu chirie, caci nu mai am loc de animale". Am ajuns si la liderul trupei, Laurentiu. Cel mai timid. Si pacifist: "Nu ma deranjeaza nici macar Marius Moga, fiecare are locul lui in biblioteca". Cei trei nu au de gand sa se desparta, chiar daca Mihai a inregistrat un album solo, iar Laurentiu a avut o colaborare sezoniera cu Andreea Banica (Blondy): "Cantam pana o sa rada copiii de noi!".

SOLO, IN PAT
"Fiica mea, pe care o vom boteza Sara, va veni pe lume la Spitalul de nasteri subacvatice din Brasov. Firesc ar fi sa-i pregatim o camera. Insa eu sunt acela care va avea un alt dormitor. Micuta va sta cu mama ei, asa ca voi dormi singur"
Mihai, solist 3rei Sud Est

TRUPA CU RECORDURI NATIONALE
3rei Sud Est s-a infiintat in 1998, devenind doar cateva luni, numarul 1, in Romania. Mihai, Viorel si Laurentiu au castigat de-a lungul timpului numeroase premii de specialitate. In anul de debut au urcat pe scena Festivalului de la Mamaia pentru a primi Premiul pentru cel mai bun cantec al anului, "Ai plecat", single care s-a mentinut pe pozitia 1, in Top 100, cinci saptamani consecutiv. Este singura trupa care a reusit sa vanda (in ciuda faptului ca razboiul cu pirateria este departe de se sfarsi) peste 1.000.000 unitati (CD-uri si MC-uri). In perioada de glorie, ei au sustinut cate doua concerte saptamanal, numarul de spectatori ajungand la 120.000. In urma cu trei ani au participat la cel mai mare eveniment social produs vreodata in tara, "Turneul National Anti-Drog". Astfel, au colindat, in doar 38 de zile, prin 34 de orase si au fost aplaudati de 2.200.000 de fani, cu varste cuprinse intre 7 si 50 de ani. Anul trecut au fost invitati la Gala MTV Music Awards, unde au primit, pentru "Clipe", Premiul pentru cel mai bun cantec. Au avut si ani mai putin prolifici, dar nici macar pentru o clipa nu s-au gandit sa iasa din show-biz, fiindca, zic ei, mai au multe de spus in muzica.
×
Subiecte în articol: antimonden