x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden 5 reguli pentru copiii din famila prințului William

5 reguli pentru copiii din famila prințului William

de Redacția Jurnalul    |    04 Oct 2024   •   19:00
5 reguli pentru copiii din famila prințului William
Sursa foto: Hepta

În familia moștenitorului tronului britanic există mai multe reguli. Cei trei copii ai prințului Charles trebuie să respecte mai multe principii de viață.

Kate Middleton și prințul William au stabilit mai multe reguli pentru Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Aceștia trebuie să le urmeze atât în timpul școlii, cât și în vacanțe. 

Un expret regal spune că Prințesa Kate știe foarte bine cum să-i crească pe copii. Cuplul regal vrea ca ei să aibă o copilărie cât mai normală. 

„Ea a venit dintr-o casă de familie foarte, foarte stabilă și fericită, crescând cu sora ei Pippa și fratele James. Cred că a învățat multe de la mama ei și vrea să reproducă copilăria fericită pentru copiii ei“, a declarat expertul regal Claudia Joseph, potrivit thesun.co.uk., citat de spynews.ro.

Fără pedepse

Prințul William și Kate nu-i pedepsesc pe cei mici, nu țipă la ei și mereu le explică lucrurile, ce au făcut greșit și cum să se comporte atunci când apar în public. 

Distracție în aer liber

Potrivit expertului regal, Kate Middleton este o mamă „relaxată”, care se concentrează pe „distracție în aer liber” cu copiii ei.

Împăcarea copiilor când sunt supărați

Prințesei de Wales îi place să se așeze la nivelul copiilor săi pentru a-i împăca dacă sunt supărați.

„O vezi adesea pe Kate ghemuindu-se la nivelul copiilor și privindu-i în ochi, ceea ce este important pentru a le explica ce au făcut greșit și pentru a-i asculta.“, a mai declarat expertul regal.

Fără iPad-uri și cultivarrea imaginației

De asemenea, copiii nu au voie să folosească iPad-uri, alegând în schimb jocurile creative și activitățile fizice. 

„Niciunuia dintre ei nu le place ideea de a pune un iPad în brațele copiilor”, afirmă o sursă, care subliniază că prințul William și Kate Middleton au convingeri puternice în privința jucăriilor, a petrecerii timpului în aer liber, a cultivării imaginației. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹


 

×