x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden A fost in moarte clinica

A fost in moarte clinica

23 Feb 2005   •   00:00

Elena (foto), solista trupei #ora, a fost la un pas de moarte, pe cand avea doar 10 ani. A intrat in mare si s-a trezit abia dupa trei zile, legata de patul de spital.

SIMONA ECOVOIU

Facuse comotie cerebrala, iar sansele de a reveni la viata erau minime: "Ma duceam spre Mangalia cu ai mei, cu gandul de a ne balaci un pic in mare. Imi amintesc doar ca am intrat in apa, dupa care mi s-a rupt filmul. Cand am deschis ochii, si asta se intampla dupa vreo trei zile, eram legata de pat si cu limba umflata. Mama mi-a povestit ca ma gasise un pusti de 6 ani, care cauta scoici pe fundul apei. A chemat salvamarii, dar ei nu m-au putut ajuta cu nimic. M-au transportat de urgenta la Spitalul din Neptun, dupa care am fost transferata la Constanta. Doctorii au presupus ca m-a izbit un val si ca astfel am facut comotie cerebrala", povesteste Elena.

AMNEZIE. Cum era si firesc, acest episod trist i-a marcat viata: "Nu mai intru in apa decat pana la glezne, iar cu memoria nu stau prea bine. Mi se intampla adesea ca, in timpul concertelor, sa uit versurile". Acolo, sus, cineva o iubeste, caci altfel Elena nu-si explica prin ce minune s-a trezit la viata: "M-am convins ca soarta te impinge spre locul unde urmeaza sa patesti ceva rau. In ziua aceea, parintii mei au facut de patru ori pana cu masina. Era un semn ca nu trebuia sa ajung in preajma marii. E clar ca nu atunci trebuia sa mor, daca am scapat".

×
Subiecte în articol: antimonden